Το αληθινό σκάνδαλο με το ΚΚΕ

Must Read

Οι Έλληνες χρηματοδοτούν με το στανιό κόμμα που το διέσυρε η Ιστορία και εξευτελίζεται από τα γραπτά των αρχηγών του

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Σεργκέι Ραντσένκο είναι Ρώσος ιστορικός, που έβγαλε μερικά άπλυτα του ΚΚΕ στον αέρα, δημοσιοποιώντας απόρρητα έγγραφα της ΕΣΣΔ που αποχαρακτηρίστηκαν. Σε αυτά διαβάζουμε ότι μόνο το 10% των ανταρτών του αποκαλούμενου «δημοκρατικού» στρατού ήταν εθελοντές και ότι το 90% ήταν στρατολογημένοι με το ζόρι. Επίσης αποκαλύπτεται πως έπαιρναν όπλα από την ΕΣΣΔ για να τα στρέψουν εναντίον των Ελλήνων, ενώ επίσης σκόπευαν να αποσπάσουν τμήμα από την ελληνική επικράτεια και να τεμαχίσουν την πατρίδα. Τέλος, από τα έγγραφα μάθαμε ότι οι κουκουέδες είχαν ορίσει τους Σοβιετικούς «τροχονόμους» στα κρεβάτια τους! Ο Μάρκος Βαφειάδης ζητούσε την παρέμβαση των κομματικών κομισαρίων της ΕΣΣΔ επειδή η γυναίκα του είχε εραστή τον Νίκο Ζαχαριάδη!

Προσπαθώντας ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας να ξεπλύνει το ρεζιλίκι, στράφηκε εναντίον της «δημοκρατίας» και της «Εστίας», λέγοντας στη Βουλή: «Και καλά, αυτός ο -πώς τον λένε- ξένος ιστορικός, ο ιστοριοδίφης που τον ξεχνάω, ο Παπαρατσένκο, κάπως έτσι…
Όμως, οι εγχώριοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και της “Εστίας” και της “δημοκρατίας” και άλλων sites των κοινωνικών μέσων δικτύωσης δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Τώρα, φταίω εγώ εάν πω πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;»

Κανονικά δεν αξίζει να απαντηθεί αυτό το σημείο της ομιλίας Κουτσούμπα. Του έχουν απαντήσει ήδη δεκάδες λαοί, φυλές και εθνότητες που ξεφορτώθηκαν οριστικά και αμετάκλητα τα τυραννικά συστήματα που τους φόρτωσε η εγκληματική ιδεολογία του κομμουνισμού.

Ωστόσο, αξίζει σχολιασμού η ταμπακιέρα – κι αυτή είναι τα χρήματα του ελληνικού λαού, τα οποία δίδονται αφειδώς σ’ ένα κόμμα αποδεδειγμένα ξενοκίνητο, με αποδεδειγμένη εγκληματική ιδεολογία και το οποίο αρνείται να δεχθεί έλεγχο από τις φορολογικές Αρχές στα βιβλία του.

Το αληθινό σκάνδαλο δεν είναι η αποτυχημένη απόπειρα Κουτσούμπα να πει «πιασάρικα» τσιτάτα, αλλά το γεγονός ότι το προεδρείο της Βουλής, η Δικαιοσύνη και η επιτροπή για τα οικονομικά των κομμάτων δεν πράττουν τα δέοντα για αυτή τη σκαστή παρανομία.

Κάποια στιγμή εκείνοι που αποφασίζουν να χρυσώνεται το ΚΚΕ με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων θα πρέπει να υποχρεωθούν να καταβάλλουν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα από την τσέπη τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή Καλλιάνου κατά Άδωνι και κατά πάντων: «Να πει δημόσια όσα μου είπε» – «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Δεν φαίνεται να κάνει πίσω στα όσα είπε ότι δηλαδή θα φτάσει την υπόθεση αναζήτησης ευθυνών για τον θάνατο...

More Articles Like This