Φωτοκουίζ Γιάννη Λοβέρδου

Must Read

Βρείτε τις διαφορές στις δύο φωτογραφίες και κερδίστε μια εφ’ όρου ζωής συνδρομή σε εκθαμβωτικά εκκαθαριστικά της Εφορίας!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Γιάννης Λοβέρδος είναι βουλευτής. Ηταν δημοσιογράφος. Με λίγα λόγια, ξέρει τα πλήθη. Γνωρίζει με ποιους έχει να κάνει και τους χειρίζεται ανάλογα. Φωτογραφίζει και τις χειραψίες για να δείχνει κοινωνικός, φιλολαϊκός, αλλά και τις… κηραψίες για να δείχνει ευσεβής. Στις δύο φωτό που ανήρτησε σε διαφορετικούς χρόνους στο facebook, εμείς, με την αρωγή ομάδας εμπειρογνωμόνων (ανθρώπων, δηλαδή, που βλέπουν στοιχειωδώς καλά), δεν βρήκαμε διαφορές. Για δοκιμάστε και εσείς να μας πείτε τη γνώμη σας.

Η πρώτη φωτό αναρτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021. Ο κ. Λοβέρδος δήλωνε ότι βρισκόταν στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Αιγάλεω. Η φωτό συνοδευόταν από το εξής κείμενο: «Καλησπέρα σας σε μια υπέροχη κυριακάτικη βραδιά του Δεκεμβρίου. Μεγάλη γιορτή σήμερα του Αγίου Σπυρίδωνα. Χρόνια πολλά στον Σπύρο και στη Σπυριδούλα. Από την πρωινή αρχιερατική λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αιγάλεω με τον μητροπολίτη κ.κ. Αλέξιο!»

Η δεύτερη φωτό αναρτήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Ο κ. Λοβέρδος δήλωνε ότι βρισκόταν στην εκκλησία της Ευαγγελιστρίας στο Περιστέρι και επίσης έγραφε τα εξής: «Καλησπέρα, φίλοι, και μια υπέροχη εβδομάδα να έχετε. Ενα κεράκι στην Παναγιά μας άναψα, ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των τριών ηρώων μας, του Βλαχάκου, του Καραθανάση και του Γιαλοψού, που σαν σήμερα έπεσαν υπέρ πατρίδας στα Ιμια, πριν από 26 χρόνια ακριβώς. Αιωνία η μνήμη τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ!»

Στείλτε τώρα τις συμμετοχές σας με τις διαφορές των δύο φωτό και κερδίστε πλούσια εκκαθαριστικά της Εφορίας. Μόνο μία απάντηση δεν θα δεχθούμε: ότι ο κ. Λοβέρδος μάς περνά για μπαμπουίνους, μας κοροϊδεύει και ανήρτησε την ίδια φωτογραφία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγνατία Οδός: Αύξηση στα διόδια – Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα σε κάθε σταθμό

Πήραν την ανιούσα και τα διόδια!Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναπροσαρμογή διοδίων τελών στην Εγνατία...

More Articles Like This