Μπράβο, κ. Πλωτάρχα

Must Read

Είδα στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» ένα βίντεο από το οποίο κατάλαβα γιατί ο κόσμος χειροκροτεί τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου τις συναντά. Μαθητές λυκείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών και παρακολούθησαν μια λεπτομερή επίδειξη του οπλισμού, με αναφορά στον τρόπο λειτουργίας και στα πλεονεκτήματα των όπλων.

Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν από τους μαθητές ένας από αυτούς ρώτησε τα «βατράχια» ποιο είναι το πιο δυνατό όπλο του σώματος. Ο πλωτάρχης αξιωματικός οπλισμού έδωσε την εξής εκπληκτική απάντηση: «Το πιο δυνατό όπλο που έχουμε δεν είναι το 50 caliber ή το Browning το 50άρι. Δεν είναι το βομβιδοβόλο. Δεν είναι αυτό που έχει “αυτή τη διόπτρα”. Είναι αυτό που έχουμε και φοράμε όλοι στο στήθος μας. Είναι αυτό εδώ» είπε και έδειξε τον σταυρό που κρεμόταν απ’ τον λαιμό του.

Οι νεαροί μαθητές ξέσπασαν σε ζωηρότατα χειροκροτήματα και επευφημίες στο άκουσμα αυτών των λέξεων. Το γεγονός δείχνει ότι η νεολαία μας, όπως και όλη η κοινωνία, αντέχουν στα νεοταξικά χτυπήματα. Κι όσο υπάρχουν πλωτάρχες σαν αυτόν η Ελλάδα στέκει ολόρθια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του Νίκου Φώσκολου «Η λάμψη». Ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος,...

More Articles Like This