Εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ

Must Read

Το κόμμα που ασκεί βία από την ημέρα της ίδρυσής του μέχρι σήμερα καταδικάζει τη βία, την οποία αποδίδει σε άλλους!

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η ΚΝΕ κυκλοφόρησε αφίσα για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού (βλ. σχετική εικόνα) από Αλβανό μαχαιροβγάλτη, ο οποίος ήταν χουλιγκάνος και δεδηλωμένος αντιφασίστας. Ο Αλβανός αντιφασίστας δολοφόνησε τον Αλκη, που ήταν γιος αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, του υποστρατήγου εν αποστρατεία Αριστείδη Καμπανού.

Οι κνίτες αποδίδουν τη δολοφονία σε «τάγματα εφόδου» και «νεοναζί». Κάποιος να τους ενημερώσει ότι τα μόνα τάγματα εφόδου στην Ελλάδα που κυκλοφορούν με μαδέρια ανά χείρας (με μικρές σημαιούλες στην άκρη, για ξεκάρφωμα) και ρίχνουν ξύλο όπου γουστάρουν, ατιμώρητα και με κρατική επιχορήγηση, είναι τα κομμουνιστικά.

Δείτε στις φωτογραφίες 1, 2 και 3 τραμπούκους του ΠΑΜΕ (συνδικαλιστική οργάνωση του ΚΚΕ) να κοπανάνε σαν κουρελούδες στο ποτάμι αστυνομικούς των ΜΑΤ, όταν το ΚΚΕ έκανε συγκέντρωση εναντίον ενός… αγάλματος (αυτό του Τρούμαν) στις 5 Οκτωβρίου 2019. Στην άλλη φωτό, στελέχη του ΚΚΕ, με τα μαδέρια με τις σημαιούλες ανά χείρας, πατάνε στο κεφάλι αριστεριστή, που έπεσε στα χέρια τους. Αυτό συνέβη στις 20 Οκτωβρίου 2011.

Φυσικά, ουδείς κουκουές διώκεται γι’ αυτά τα τερατώδη που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

ΥΓ.: Αλήθεια, επειδή έκανε κριτική σ’ αυτό το κόμμα διεγράφη από τη Ν.Δ. ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This