Νότη, το Πακιστάν δεν είναι Ολλανδία

Εάν το αντελήφθην ορθώς με το λίγο μυαλό που έχω και τα πέντε κολλυβογράμματα που ξέρω, ο Μηταράκης στο Πακιστάν συμφώνησε να δεχόμαστε νόμιμα Πακιστανούς, ως εποχικούς εργάτες, για παραμονή εννέα (9) μηνών, να επιστρέφουν και να έχουν μετά δικαίωμα να ξανάρθουν ύστερα από παρέλευση πενταετίας.

  • Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Από τη μεριά του το Πακιστάν να δέχεται πίσω όσους υπηκόους του απελαύνονται από τη χώρα μας διότι, ως τώρα, η άρνηση της Τουρκίας να δεχτεί πίσω όσους έσπρωξε προς εμάς και η άρνηση του Πακιστάν να συνεργαστεί, π.χ. δίνοντας ταξιδιωτικό έγγραφο στον απελασσόμενο, οδηγούσε στο να μας μένουν αμανάτι.

Παράλληλα έχουμε και το κωμικό των αιτήσεων ασύλου από Πακιστανούς, που στη χώρα τους έχει να γίνει πόλεμος καμιά πενηνταριά χρόνια. Η ιδέα, λοιπόν, θα ήταν καλή και μεγάλη επιτυχία αν τη συμφωνία την είχαμε κάνει με το Λουξεμβούργο, την Ελβετία και την Ολλανδία, για να αντιμετωπίσουμε απανωτά κύματα λαθροεισβολής από τραπεζίτες του Μεγάλου Δουκάτου ή από τη Λοζάνη, μουστακαλήδες ξανθωπούς ρολογάδες, τυροκόμους που φτιάχνουν τυρί με τρύπες και τροφαντές, voluptuous τις λένε στο Κολάμπια, από τη χώρα που ακόμη ευγνωμονεί τον Καποδίστρια που εμείς σκοτώσαμε με παραγγελιά της δόλιας Αλβιώνος και από Ολλανδέζες βοσκοπούλες με ξύλινα τσόκαρα από τη χώρα-λακκούβα, που έχει γεωργοκτηνοτροφία που μας βάζει τα γυαλιά. Θα ήτο επιτυχία, πιο μεγάλη από την Παπαρίζου στην «Eurovision», συμφωνία με αυτούς, ένεκα του ότι οι κατά φαντασίαν προσφυγομάνες Λουξεμβούργο, Ελβετία και Ολλανδία είναι σοβαρές χώρες, με ουδόλως εχθρικά σχέδια προς εμάς, η Ολλανδία έχει νταραβέρια με τους Μεμέτηδες για πολιτικοοικονομικούς λόγους, αλλά δεν έρχονται στο Αιγαίο να κάνουν τα αεροπλάνα τους περιπολίες μαζί με τα τούρκικα ούτε ο Δούκας διακηρύσσει πως εκατονταμελής Στρατός του θα έρθει να μας την πέσει μαζί με τους Τούρκους.

Και παρότι Λουξεμβούργιοι, Ελβετοί και Ολλανδοί είναι αρκετοί πια από το είδος των Χριστιανών που είναι άλλοθι για να μη λες πως είσαι άθεος, πάντως δεν είναι σουνίτες, δεν μας θεωρούν χώρο επέκτασης και θα μπορούσαν να ζουν άνετα μαζί μας, κι αν έρθουν εδώ, σε μία γενιά θα γίνουν χαβαλέδες σαν εμάς.

Το Πακιστάν, όμως, είναι μια πολύ επιθετική ισλαμική χώρα, σουνίτες που δεν αφομοιώθηκαν ποτέ και πουθενά. Στενή σύμμαχος με την Τουρκία, που έχει τολμήσει να στείλει φρεγάτα και πολεμικά αεροπλάνα της στο Αιγαίο. Η φήμη πως οι Πακιστανοί πιλότοι ζητούσαν από τους αετούς της Αεροπορίας μας να τους καθαρίσουν τα τζάμια στα F-16 και στα Mirage 2000 ελέγχονται ως ανακριβείς. Το Πακιστάν δόλια δεν δέχεται να πάρει πίσω απελαυνόμενους υπηκόους του, διότι η ηγεσία του επιθυμεί, όπως και η τουρκική, την ισλαμική επέκταση διά της μετανάστευσης των «πιστών» στις χώρες των «απίστων» και διά των γεννήσεων. Επιθυμεί να δημιουργήσει μεγάλες Πακιστανικές μουσουλμανικές μειονότητες στη Δύση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις χώρες μας.

Η ορθή, λοιπόν, ως σκέψη, θεωρητικά, του Νότη θα ναυαγήσει, διότι οι «εννιαμηνίτες» που θα έρθουν με νόμιμες βίζες θα μείνουν να μας κάνουν Αρμένικη βίζιτα. Και μακάρι να ήταν αδερφοί μας Αρμένιοι, αλλά δεν είναι. Θα μας μείνουν κι αυτοί και το Πακιστάν, αφού δεχτεί μερικούς προς απέλαση υπηκόους του, στοιχηματίζω πως θα καταστρατηγήσει τη συμφωνία και ποτέ δεν θα διαταράξει την υφιστάμενη ανισορροπία σε βάρος μας, να μπουκάρουν πλήθη Πακιστανών σε εμάς και να επιστρέφουν με το σταγονόμετρο.

Με συνελληνική, λοιπόν, αγάπη και ευθύτητα θα επαναλάβω τον μόνο τρόπο να αντιμετωπιστεί το ζήτημα: να σπάσουμε τον μαγνήτη και να είμαστε όσο πιο αυστηροί γίνεται, τόσο, ώστε οι παράνομοι που θα καταφέρνουν σπανίως να τρυπώσουν να παίρνουν από το ξερονήσι πίσω από το σύρμα τα 45 ξαδέρφια τους και να τα προειδοποιούν «μακριά από την Ελλάδα, οι Ελληνες δεν αστειεύονται, θα χορτάσετε φυλακή ώσπου να δηλώσετε πως θα φύγετε μόνοι σας και να σας πάει η Αστυνομία στο αεροδρόμιο».

Γιατί έρχονται εδώ οι Πακιστανοί και όποιοι άλλοι μας στέλνει οργανωμένα το κράτος-συμμορία του Ερντογάν; Γιατί τους λένε πως εμείς εδώ τα κορόιδα δίνουμε δωρεάν σπίτια με προπληρωμένο ενοίκιο για έναν χρόνο, πληρωμένο ρεύμα και νερό, επιδόματα, τραπεζικές κάρτες για να τα εισπράττουν, χαλαρότητα στη χορήγηση ασύλου, σε δουλειές και βρομοδουλειές. Ξέρουν πως με μια αίτηση ασύλου με παραμύθια μπορούν να περιφέρονται στους δρόμους, να δουλεύουν μαύρα, να πουλάνε πέτσινα χαρτιά, πιστοποιητικά, διαβατήρια και να μην μπορούν να απελαθούν ό,τι κι αν γίνει.

Το πρόβλημα δεν λύνεται με τη διπολική πολιτική διαταραχή «από τη μία φυλάω τα σύνορα και από την άλλη, φοβούμενος την Ε.Ε., δίνω παροχές που μοιάζουν στους Πακιστανούς κ.ά. σαν να κέρδισαν το λαχείο».

Επίσης το πρόβλημα δεν θα το λύσουν μπρατσωμένοι που θα δέρνουν σε πλατείες. Η αταξία, η αναρχία, η τραμπούκικη αυτοδικία και η παρανομία δεν είναι εθνική πολιτική και δεν έλυσαν ποτέ τίποτα. Τα όργανα του κράτους θα τα αντιμετωπίσουν με πανεθνική και σύντονη πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτον, λοιπόν, να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αυστηρότητα τη φύλαξη χερσαίων και θαλασσίων συνόρων, όπου ήδη γίνεται δουλειά. Απλά να γίνει ακόμα καλύτερα και αυστηρότερα. Να μην περνάει ούτε κουνούπι και κάποιος να δίνει ψιλά στον Ιάσονα να παίρνει χαρτομάντιλα για τα δάκρυά του.

Δεύτερον, να δηλώσουμε πως δεν δεχόμαστε άλλες αιτήσεις ασύλου και πως θα επανεξετάσουμε σε βάθος δεκαετίας και όσες ήδη δώσαμε. Και να το κάνουμε.

Τρίτον, όσοι μπαίνουν παράνομα θα δικάζονται, θα τιμωρούνται και θα πηγαίνουν φυλακή, ψηφίζοντας νόμο χωρίς μετατροπή και αναστολή.

Τέταρτον, να σπάσουμε τον μαγνήτη, παύση κάθε δελεαστικής παροχής. Οταν ο άλλος ζει με 20 δολάρια τον μήνα, τρελός είναι να μην προσπαθήσει να έρθει; Ούτε σπίτια ούτε χρήμα. Τίποτα. Μόνο φυλακή και μετά την έκτιση της ποινής ξανά φυλακή, ήτοι κλειστό κέντρο κράτησης μέχρι να φύγει από τη χώρα. Δεν τον δέχεται για απέλαση η χώρα του; Με τη θέλησή του και συνοδεία στο αεροπλάνο, όταν το πάρει απόφαση, απολαμβάνοντας για όσο καιρό χρειαστεί την απεραντοσύνη του Αιγαίου, όπου στο μεταξύ θα τα φυτέψει δέντρα και θα τα ποτίσει. Θα του δώσουμε κι ένα κλαράκι για ενθύμιο όταν θα φεύγει. Καθένας που μπαίνει λάθρα θα προσδοκά μόνο συρματόπλεγμα, αντίσκηνο, στρατιωτικό συσσίτιο και απέλαση.

Ουδείς έρχεται στη Δύση για να κάνει την κότα πίσω από το σύρμα. Οταν κυκλοφορήσει το νέο πως κόπηκαν αυτά και έχει μόνο γκιζντάνι και φασόλια μπλουμ με μπέικον σε όποιον αρέσει, τότε θα δείτε πως οι «ροές» θα γίνουν σαν τον Κηφισό το Καλοκαίρι. Θα κλαίνε οι ισλαμοφασίστες του Ερντογάν, τα απάτριδα αρπακτικά των ΜΚΟ και η αριστερίλα, αλλά έχουμε μια Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας να φυλάξουμε.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cosmote, Nova είναι για «Μπόλεκ και Λόλεκ»;

Αν και με «τρώει» το χέρι μου να γράψω για τα σκέιτμπορντ και τα...

Καταφύγια Νο 2

Τον Σεπτέμβριο του 2012 το ΓΕΕΘΑ συντάσσει ένα ενημερωτικό σημείωμα -άγνωστο αν τελικώς απεστάλη,...

Θα τα «δώσουμε» μια μέρα ξαφνικά

Επειδή έχει καταργηθεί στην πατρίδα μας η σκέψη και υποφέρουμε από αμνησία, καλό είναι...

Η σωστή πλευρά του κουβά!

Αν μαζέψουμε άρθρα, αναλύσεις, σενάρια και εκτιμήσεις για τον ρωσοουκρανικό πόλεμο που δημοσιεύτηκαν στην...

Στο Λονδίνο η Ελλάδα υπέστη ανείπωτης έκτασης ξεπεσμό

Τα όσα συνέβησαν αρχικά  στο Λονδίνο, αλλά και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια, ανάμεσα στο...

Η νομιμοποίηση της διεκδίκησης των Γλυπτών

Με αφορμή τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η αμετροεπής συμπεριφορά του ινδικής καταγωγής Βρετανού πρωθυπουργού...

Καταφύγια – 1

Τελευταία και με αφορμή τις «αναταράξεις» στην ευρύτερη περιοχή μας (Ουκρανία, Γάζα), γίνεται πολύς...

Οι μεγάλες ανατροπές της επιστολικής ψήφου

Εισαγωγικό σχόλιο πριν υπεισέλθω στο κυρίως θέμα: πανηγυρίσαμε -και δικαίως- που ο βασιλεύς Κάρολος...

Κιμ Γιονγκ Cool-ης

Πολλά έχει κάνει για την πατρίδα (και περίπου τρεις ντουζίνες ακίνητα, τα οποία υποθέτουμε...

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Τουρκίας

Ο Ερντογάν, όταν είδε τα αμερικανικής κατασκευής F-16 να βομβαρδίζουν το τουρκικό Κοινοβούλιο και...

Ορθά πορεύεται ο Φλωρίδης

Σε ανύποπτο χρόνο έχω αναφερθεί στην ουσιαστική ατιμωρησία των πλημμελημάτων, στην ονομαστική μόνο αξία...

Χαμένη στην μετάφραση η Ελλάς

Έκπληκτος από τα θέματα που κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα της πατρίδας μας έμεινε ένας...

Ωσαννά…

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη -και ο ίδιος προσωπικά- εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά τεσσεράμισι...

«Μαχαιρώνουμε λευκούς»

Πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα μικρό γαλλικό χωριό 500 κατοίκων μία ομάδα αγνώστων...

Με τον Ταγίπ… και όπου βγει!

Η ιστορία με τα δημοσιεύματα που είδαμε σε διάφορα έντυπα και ιστοσελίδες, τα οποία...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι...

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

H Brigitte Nielsen περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga κάνοντας 8άρια

O οίκος Balenciaga, παρόλο που για αρκετό κόσμο εκεί...

Ομολόγησε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στην Σαλαμίνα – Πώς τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στο Κερατσίνι

«Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» δήλωσε στους αστυνομικούς - Πήγε με φίλο του για καφέ μετά το έγκλημα

Η Μαρία Αλεξάνδρου καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από Αλβανούς – «12 ώρες στην Κόλαση»

Θύμα ομαδικού βιασμού και της «μαφίας των λουκουμάδων», στην...

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λιόσης: Ποζάρουν με ασορτί ροζ πουλόβερ και την κόρη τους

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, θα περάσει...

Ο ατσάλινος Κυριάκος «λύγισε» ακόμα και τον Πούτιν!

Πριν από λίγο, στην καρδιά του Κρεμλίνου, είχαμε μία...

Εκτέλεσε την 43χρονη Γεωργία με ύπουλο τρόπο – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα

Η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού προσπάθησε να προστατευθεί όμως ο δράστης την εντόπισε και την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα του σπιτιού της

Απαράδεκτη η συμπεριφορά «παλαιμάχων» ευρωβουλευτών στον Κυριάκο

Φαίνεται ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ., είναι τόσο κακομαθημένα,...

NEWSROOM