Ο μπαμπάς και το ελικόπτερο

Must Read

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ημέρα υποδοχής των νεοαποκτηθέντων ελληνικών αεροσκαφών Rafale στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο μπαμπάς και το ελικόπτερο».

Το βιβλίο αυτό, ως μοντέρνο, αεροπορικό παραμύθι, είναι αφιερωμένο στην κοινωνική προσφορά των στρατιωτικών ελικοπτέρων. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιβλίο, βέβαια, παίζει κι ένα ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο, ένα Chinook.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Δημήτριος Ταουκίδης, αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, μηχανολόγος μηχανικός του ΕΜΠ και ενεργό στέλεχος στη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του αεροπορικού υλικού.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ

Σήμερα μας παρουσιάζει το τρίτο του παιδικό βιβλίο, στο οποίο περιγράφει με θαυμάσιο τρόπο την κοινωνική προσφορά των στρατιωτικών ελικοπτέρων, της οποίας καθημερινοί μάρτυρες είναι χιλιάδες συνέλληνες, πολλοί από τους οποίους χρωστάνε και τη ζωή τους ακόμα στην έγκαιρη επέμβαση της Αεροπορίας Στρατού.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον κ. Ταουκίδη, διότι κόντρα στο μηδενιστικό πνεύμα της εποχής, που αποδομεί τα πάντα, μας παρουσιάζει μία όχι και τόσο προβεβλημένη, μάλλον σκόπιμα, δραστηριότητα του Στρατού μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μνημόνιο κατανόησης Ιράκ, Τουρκίας, Κατάρ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τη δημιουργία του «Δρόμου της Ανάπτυξης»

«Πιστεύω ότι η επίσκεψή μου και οι συμφωνίες που μόλις υπογράφηκαν θα αποτελέσουν μια νέα καμπή στις σχέσεις μεταξύ...

More Articles Like This