Λιβανός – Γεωργαντάς

Must Read

Για να δούμε, ρε σύντροφοι, τι έχουμε εδώ πέρα. Έχουμε τον κ. Λιβανό. Τον παραίτησαν επειδή δεν πλάκωσε στις μπουνιές τον κ. Δούκα, που είπε ότι μπούκωσαν με χιλιάρικα τους πυροπαθείς στην Ηλεία το 2007 και έτσι νίκησε η Ν.Δ.

Στη θέση του ορκίστηκε ο κ. Γεωργαντάς, που είχε πει ότι όλοι όσοι είχαν βοηθηθεί επί Ν.Δ., να πιεστούν να την ψηφίσουν. Αυτό το «πιεστούν» μου θύμισε την παραμονή σε αίθουσα αναμονής διαγνωστικού κέντρου, όπου, προκειμένου να… υποστείς υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας, καταναλώνεις αρκετά κυπελλάκια νερό, ενώ η αρμόδια στη ρεσεψιόν κάθε τόσο σε ρωτάει: «Πιέζεστε, κύριε;»

Για να σοβαρευτούμε, αν είναι αυτό δυνατόν, αναρωτιόμαστε, η πίεση του κ. Γεωργαντά είναι καλό πράγμα; Δηλαδή ούτε ιδεολογία μετράει ούτε τίποτα; Το κύριο κριτήριο είναι το αλισβερίσι που έγινε και που δεν ξέρουμε αν ήταν και χαριστικό; Μπορεί να το άξιζαν οι βοηθηθέντες.

Γιατί, λοιπόν, μας προξενούν εντύπωση οι λίστες Πέτσα και οι απευθείας αναθέσεις; Πώς το λέει ο Καβάφης; «Αποχαιρέτα την τη Ν.Δ. που ήξερες»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This