Ανοιχτή επιστολή στον κ. Μελισσανίδη

Must Read

«Αγαπητέ μου κ. πρόεδρε,

ως φίλος της ΑΕΚ παρακολουθώ την αγωνία αλλά και την κάψα σου για να δυναμώσεις την ομάδα μας και να την οδηγήσεις εκεί που πραγματικά της αξίζει. Βλέπω την προσπάθειά σου για την εξασφάλιση ενός χαφ από το «πάνω ράφι», ο οποίος θα μοιράζει παιχνίδι, ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως οι κυνηγοί μας. Βλέπω ότι ψάχνεις στην ξένη αγορά, ενώ στην Ελλάδα περισσεύουν τα χαφ που μοιράζουν παιχνίδι και… ευθύνες. Και πρώτα ο κ. πρωθυπουργός. Μπορεί να μας κρεμάσει σε κάποιον αγώνα και να γίνουν όλα μπάχαλο, αλλά μετά θα ζητήσει συγγνώμη και καθαρίζει.

Ο κ. Στυλιανίδης είναι μοντέρνο χαφ, αλλά για ν’ αποδώσει θα πρέπει να του βάλεις δίπλα τον Εμπαπέ και τον Μόντριτς, δηλαδή τον Στρατό, καθ’ όσον μόνο του δεν μπορεί το παλικάρι. Καλό… χαφάκι είναι και ο κ. Πατούλης, που βοηθάει και στην αγια-Σοφιά. Να αποφύγεις τους Βορίδη και Καραμανλή, γιατί δεν βάζουνε τα πόδια τους στη φωτιά και στα δύσκολα ματς κρύβονται. Ελπίζω να βοήθησα. 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Μπολώσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης και η Γεωργία φεύγουν κρυφά

Η Γεωργία με τον Πάρη είναι έτοιμοι να φύγουν από την Αθήνα και μάλιστα κρυφά από τους δικούς τους...

More Articles Like This