Μασκοφόροι χιμπατζήδες

Must Read

Μας μασκοφόρεσαν προληπτικά επειδή θεωρούν ότι αδυνατούμε να αντιληφθούμε μόνοι μας πότε πρέπει να φορέσουμε μάσκα

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, στωμύλος τηλεπανελίστας, καλτ τραγουδιστής της ούλτρα φαλτσαδούρας και όχι και τόσο λαοφιλής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είπε στο μόνιμο στασίδι του στον Σκάι:

«Όταν οι πολίτες είναι μόνοι στον δρόμο, η μάσκα τούς προστατεύει μόνο από το κρύο, καθώς σε αυτήν την περίπτωση ή και όταν δεν υπάρχει συνωστισμός δεν έχει νόημα. […] Η υποχρεωτικότητα επιβλήθηκε για να μην ξεχνάμε να τη φοράμε σε μέρη όπου υπάρχει συνωστισμός».

Με λίγα λόγια, μας περνούν για μπαμπουίνους. Επιβάλλουν, με δρακόντειο πρόστιμο 300 ευρώ, κάτι που δεν χρειάζεται αν είσαι μόνος στον δρόμο (το να φοράς μάσκα δηλαδή), για να μην το ξεχάσεις στον συνωστισμό! Έχουν βάλει φίμωτρο στον ελληνικό λαό επειδή τον θεωρούν τόσο… βλίτο, ώστε να μην είναι ικανός να αντιληφθεί πότε πρέπει να φοράει μάσκα. Ας τη φοράμε, λοιπόν, συνέχεια, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επόμενη ποδηλατάδα του στην Πάρνηθα και στο επόμενο κορονοτσιμπούσι του στην Ικαρία.

Σε λίγο καιρό, επειδή τους πέρασαν όλα τα νταηλίκια και οι αυθαιρεσίες τους την περίοδο της πανδημίας, θα νομοθετήσουν να φοράμε αλεξίσφαιρο γιλέκο μην τυχόν και μας πυροβολήσουν, πανοπλία μην τυχόν και μας διαπεράσουν με σπαθί στη μάχη, ζώνη ασφαλείας και κράνος μοτοσικλέτας ενώ θα περπατάμε, κρατώντας στο ένα χέρι πυροσβεστήρα μην τυχόν και ξεσπάσει πυρκαγιά και στο άλλο χέρι μια σακούλα με φάρμακα εκτάκτου ανάγκης.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με αυτή την κυνική παραδοχή του δείχνει την άποψη που έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Θανάσης Πλεύρης και οι λοιποί κυβερνητικοί για την… πλεμπάγια, το λούμπεν προλεταριάτο.

Η μόνη απάντηση των θιγομένων θα είναι να συμπεριφερθούν σε εκείνους που τους υποτιμούν όπως τους αρμόζει: σαν αγέλη που επιτίθεται όταν νιώσει ότι το άλλο μέρος βρίσκεται σε αδυναμία. Και ξέρετε πότε βρίσκονται σε αδυναμία οι εξουσιαστές; Την περίοδο των εκλογών. Ας τους δείξουμε λοιπόν πόσο εκτιμήσαμε τη χειρονομία τους να μας μασκοφορέσουν προληπτικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος

Εξαιρετικά σκληρή παρέμβαση έκανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, η οποία παρέθεσε στοιχεία που κατά το...

More Articles Like This