Τατσόπουλος και Τζήμερος

Must Read

Ο ένας αποδοκιμάζει τη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο. Ο άλλος δήλωνε ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει με τους «οπαδούς» του μητροπολίτη Πειραιώς, αν ήταν το 60%

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο αποτυχών πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και μεταμεληθείς συριζαίος Πέτρος Τατσόπουλος επιτέθηκε εναντίον της τηλεοπτικής σειράς που εξιστορεί τον βίο του Αγίου Παϊσίου.

Δεν είναι μικρό το κακό, αλλά μηδενικό. Ποιος να πάρει στα σοβαρά τον Τατσόπουλο; Ποιος δίνει βάση σε όσα λέει; Μακροπρόθεσμα, ούτε ο ίδιος δίνει πολλή σημασία στις θέσεις του. Τη μια είναι με τον Τσίπρα, την άλλη με τον Μητσοτάκη, σήμερα εναντίον μιας τηλεοπτικής σειράς και αύριο ένας Θεός ξέρει τι άλλο.

Μια πολιτική περσόνα που δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις Τατσόπουλου για το «παράλογο» της πίστης είναι ο περισσότερο… αποτυχών πολιτευτής Θάνος Τζήμερος (ο Τατσόπουλος, τουλάχιστον, έχει διατελέσει βουλευτής), ο οποίος έγραψε στο twitter:

«Είχα συναντήσει τον Τατσόπουλο σε ένα κανάλι πριν τις εκλογές του ’12. Ηταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ρώτησα: “Είναι δυνατόν, σκεπτόμενος άνθρωπος, να συντάσσεσαι μ’ αυτόν τον κρετίνο;” Μου απάντησε: “Τον πιστεύω”. Έτσι είναι η πίστη, Πέτρο. Πέρα από τη λογική».

Δηλαδή, η πίστη του Τατσόπουλου στις πολιτικές ικανότητες και τις κυβερνητικές δυνατότητες του Τσίπρα είναι ίσα κι όμοια με την πίστη των Ελλήνων στον Αγιο Παΐσιο: «Πέρα από τη λογική», όπως έγραψε ο Τζήμερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα liberal (https://www.liberal.gr/apopsi/i-chimeiotherapeia-tis-mantilas/39300), έγραψε ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει ούτε με τους ριζοσπάστες μουσουλμάνους ούτε με τους «οπαδούς» του μητροπολίτη Πειραιώς ή του Καλαβρύτων:

«Τι κάνουν λοιπόν οι νέοι μουσουλμάνοι; Ενσωματώνονται ή ριζοσπαστικοποιούνται; Δύο έρευνες στη Δανία με απόσταση 6 ετών (το 2009 και το 2015) έδειξαν ότι σταθερά το 25% των Δανών μουσουλμάνων πιστεύει ότι το Κοράνι θα πρέπει να αντικαταστήσει τη δανική νομοθεσία! Ηρθε η ώρα να το πούμε έξω από τα δόντια: Δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους! Και για να μη θεωρηθώ μεροληπτικός, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε ούτε με τους οπαδούς του Πειραιώς ή του Καλαβρύτων αν ήταν το 60%. Κι ας μην έστελναν τις θεούσες να ανατιναχτούν».

Γιατί δεν συνεργάζεται και με τον Πέτρο Τατσόπουλο ο Τζήμερος; Τι τους χωρίζει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρά πυρά μεταξύ Ισραήλ – Χεζμπολάχ – Το Ισραήλ θα προτείνει στην Χαμάς απελευθέρωση ομήρων

Χωρίς σταματημό μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο ισραηλινός στρατός και η Χεζμπολά...

More Articles Like This