Κάθε θαύμα τρεις ημέρες…

Must Read

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση είχα διαβάσει τις δηλώσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα: «Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς».

Επίσης διάβασα ότι ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην αντιπροέδρου του ΣτΕ Π. Ευστρατίου για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κ.λπ. ;Oλα αυτά είναι πράγματι πολύ ωραία, συμπολίτες μου. Ξέρετε, όμως, τι φοβάμαι; Μήπως ακόμη μια φορά επαληθευτεί το ρηθέν: «Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις».

Πόσες και πόσες υποθέσεις δεν «σκάσανε» στο παρελθόν που σόκαραν την κοινή γνώμη και σιγά σιγά με τα γνωστά κολπάκια των ειδημόνων (αναβολή, ασθένεια μαρτύρων, απεργίες κ.λπ.) ξεφούσκωσαν και ξεχάστηκαν. Αυτό φοβάμαι. Διότι ήδη ακούγονται διάφορα (κωλυσιεργία κ.λπ.) για την υπόθεση της Γεωργίας, όπως θα υπάρχουν και για τον πρώην αντιπρόεδρο με τις ιδιαίτερες αδυναμίες αλλά και για τον Άλκη.

Εκεί θα ήθελα τον Τύπο και τον κ. Τριανταφυλλόπουλο να μην αφήσουν να «μαραζώσουν» οι υποθέσεις αυτές. Μπορούν; Οψόμεθα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παυλόπουλος: Η διαχρονική επικαιρότητα του μηνύματος «δεν ξεχνάμε, ποτέ ξανά» για την Γενοκτονία των Αρμενίων

Σε ειδική Εκδήλωση Μνήμης, την οποία οργάνωσε η Ακαδημία Αθηνών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αρμενίας,...

More Articles Like This