Ουκρανία

Must Read

Η Ελλάδα έχει κακό προηγούμενο με την Ουκρανία. Το 1919 στέλνει δύο μεραρχίες να πολεμήσουν εναντίον του Λένιν. Γιατί; Διότι του το ζήτησε η Γαλλία, η οποία φοβόταν πως οι Μπολσεβίκοι δεν θα επέστρεφαν στη Γαλλία τα χρήματα που είχε δανείσει στον τσάρο. Οι Έλληνες στρατιώτες πολέμησαν και διακρίθηκαν εκεί. Λίγο αργότερα όμως, ο Λένιν επέβαλε «κυρώσεις» στην Ελλάδα, βοηθώντας αδρά τον Κεμάλ.

Τώρα ο Πρωθυπουργός, επειδή του το ζήτησαν οι σύμμαχοι (οι ποιοι;), μάλλον χωρίς να ρωτήσει ούτε καν τον υπουργό Εξωτερικών (είχε λέει τηλεδιάσκεψη εκείνη την ώρα), στέλνει μια καραβιά όπλα στην Ουκρανία κατά των Ρώσων.

Να ρωτήσω κάτι χωρίς να περιμένω απάντηση. Αλήθεια, από ποιες αποθήκες του Ελληνικού Στρατού αφαιρέθηκαν τα όπλα αυτά; Έχουμε τόση επάρκεια οπλισμού ώστε να δωρίζουμε και στους άλλους;

Συμφώνησαν άραγε οι αρχηγοί των επιτελείων για την ενέργεια αυτή ή μήπως κι αυτοί είχαν δουλειά και δεν μπορούσε να τους διακόψει για να τους ρωτήσει;

Και να μας θυμίσει κάποιος επιτέλους ποια ήταν η στάση της Ουκρανίας κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στην Κολομβία: Ο στρατός σκότωσε 15 αντάρτες

Ανήκαν σε ομάδα αποκλεισμένη από τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις

More Articles Like This