Μπράβο στην Αστυνομία μας

Must Read

Την Τρίτη 1 Μαρτίου αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν το μνημόσυνο των συναδέλφων τους, δύο παλικαριών, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, που πριν από 11 χρόνια έπεφταν νεκροί από τις δολοφονικές σφαίρες ανθρωπόμορφων τεράτων «επενδυτών».

Η Ελληνική Αστυνομία, για πρώτη φορά και της αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια, έδωσε βροντερό «παρών». Όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με επικεφαλής τον υπουργό Παν. Θεοδωρικάκο, αλλά και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, με τον αρχηγό της αντιστράτηγο Μιχ. Καραμαλάκη, τίμησαν τους δύο ήρωες που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος.

Όμως ακούστηκαν και κάποια λόγια ανατριχιαστικά. Οτι δηλαδή μεθοδεύονται κάποιες ενέργειες υπέρ των καθαρμάτων. Αν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να (ξανα)ψαχνόμαστε.

Και για να κλείσουμε κάτι που είχαμε γράψει παλιότερα για τον κ. Θεοδωρικάκο. Ετσι, μάλιστα! Έτσι κερδίζεται το προσωπικό, κύριε υπουργέ. Όταν τιμάς τους νεκρούς του και σε αισθάνεται κοντά του. Απαραίτητα και τα «άλλα», αλλά μόνο όταν πραγματικά χρειάζονται και όχι για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να μη σκούζει η αριστεράντζα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΛΟΤΤΟ: Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι: 13,...

More Articles Like This