Ούτε σουβλάκι με Μητσοτάκη

Must Read

Το ελληνικό αυτονόητο γίνεται ζητούμενο στην Ελλάδα 2.0 του πρωθυπουργού, ο οποίος εξελίσσεται σε λαίλαπα ομοταγή εκείνης που προκάλεσε ο ΓΑΠ!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Ενδεικτικά αναφέρω πως μόλις τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, από τη στιγμή, δηλαδή, που δημοσιοποιήθηκε η πρότασή μου και το ανακοινωθέν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Από περίπου 220 που ήταν πριν από πέντε ημέρες, γύρω στο 115 είδα ότι βρίσκεται πριν από περίπου μία ώρα».

Τελικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προσποιείται ότι τα πιστεύει τα λεκτικά σερμπέτια, τα σορόπια, τα λιβάνια, τα μύρα και τα θυμιάματα που σκορπάνε για πάρτη του στους ελληνικούς αιθέρες όσοι ταΐζονται από τους μηχανισμούς της εξουσίας. Τα πιστεύει στ’ αλήθεια! Κι αυτές τις σάχλες που τον παρομοίαζαν με τον Μωυσή τις έχει καταπιεί αμάσητες και δεν αποκλείεται να τον δούμε κάποια στιγμή (όταν, όπως όλοι οι «αναντικατάστατοι», τα μαζέψει και φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου) με σεντόνι στις πλάτες και βακτηρία στο χέρι στην παραλία του Φλοίσβου να προσπαθεί να χωρίσει τη θάλασσα στα δυο για να περάσουν οι μετακλητοί που έχει διορίσει. Φυσικά, δεν πρόκειται να τα καταφέρει διότι δεν είναι προφήτης ή βιβλική μορφή. Το μόνο βιβλικό χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να του αρνηθεί κάποιος είναι το μέγεθος των καταστροφών που δύναται να προκαλέσει. Το μόνο «θαύμα» που έχει καταφέρει ο πρωθυπουργός είναι να γίνει απλησίαστο το σουβλάκι στην Ελλάδα: σαν να λέμε ότι στις ΗΠΑ οι Αμερικανοί δεν έχουν πρόσβαση στα χάμπουργκερ.

Αν το έχετε προσέξει, το ταπεινό σουβλάκι (όχι με πίτα, αλλά καλαμάκι) έχει καβαλήσει για τα καλά το δίευρο (και σε μερικές περιπτώσεις φτάνει και τα 3 ευρώ), ενώ το τυλιχτό ξεκινά από την περιοχή των 3 ευρώ για να πλησιάσει τα 3,90 ευρώ! Δηλαδή, το ελληνικό αυτονόητο γίνεται ζητούμενο στην Ελλάδα 2.0 του πρωθυπουργού, ο οποίος εξελίσσεται σε λαίλαπα ομοταγή εκείνης που προκάλεσε ο ΓΑΠ! Κι εκείνος, καταχαρούμενος, αποφαίνεται ότι μετά τις δηλώσεις του η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Βοήθειά μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε μέλη «άγουρης» συμμορίας που έκανε διαρρήξεις σε καταστήματα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στα πέντε μέλη μιας συμμορίας νεαρών, από 18 έως 20 ετών...

More Articles Like This