Όποιος καεί στον χυλό…

Must Read

Όποιος καεί στον χυλό μπορεί μετά να γίνει αστείος. Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022. Πρώτα οι μετεωρολόγοι, ξεθαρρεμένοι από την προηγούμενη φορά που θριάμβευσαν με τις προβλέψεις τους για την «Ελπίδα», με συνεχείς ανακοινώσεις μάς ενημέρωναν: «Στη 13.00 θα χιονίσει στο Σύνταγμα, στη 13.10 στα Ιλίσια, στη 13.30 στους Αμπελοκήπους» και πάει λέγοντας.

Οι νοικοκυραίοι έβγαλαν τα φτυάρια από τις αποθήκες, να τα έχουν πρόχειρα να φτυαρίσουν το χιόνι. Οι επενδυτές μάζεψαν τους χαρταετούς από τους πάγκους τους και λίγο προτού βγάλουν τις σημαίες για την 25η Μαρτίου άπλωσαν χιονοπέδιλα, σκι και έλκηθρα. Οι αυτοδιοικητικοί μπήκαν σε επιφυλακή και κυκλοφορούσαν με οχήματα-αλατιέρες, σαν την Βουγιουκλάκη στη μοτοσυκλέτα («Βγαίνει η Κατερίνα τσάρκα στην Αθήνα…»), περιμένοντας να πέσει η πρώτη νιφάδα, να την πλακώσουν στο αλάτι να την κάνουν παστό μπακαλιάρο.

Το χιόνι, όμως, δυστυχώς δεν ήρθε. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς χιόνι; Πώς θα δείξουμε ότι όλα βαίνουν καλώς; Το επιτελικό κράτος τα είχε όλα προβλέψει, εκτός από το ότι δεν θα είχε χιόνι. Κρίμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στην Κολομβία: Ο στρατός σκότωσε 15 αντάρτες

Ανήκαν σε ομάδα αποκλεισμένη από τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις

More Articles Like This