Smash Burger και Fake news

Must Read

Διαβάζω σε τοπική συνοικιακή εφημερίδα: «Το νέο concept… κ.λπ.». Ψάχνεις να βρεις αν αυτό είναι καλό ή κακό και τελικά μαθαίνεις ότι πρόκειται για ένα καινούργιο κρεοπωλείο, το οποίο ανοίγει στη γειτονιά σου, που προσφέρει και καταπληκτικά delicatessen.

Επίσης, για καφέ και φαγητό «Restaurant Dry & Raw Lunch» από τις (!) 1 έως τις 8 dinner menu κ.λπ. Τέλος, στο νέο κατάστημα βρίσκουμε steak sandwich και smash burger. Να αφήσουμε την ασυνταξία, ότι λειτουργεί από «τις» 1 αντί από τη 1. Θεωρούν οι κύριοι και της εφημερίδας αλλά και οι προσφέροντες τα smash burgers ότι με αυτήν την ακατανόητη και αρχοντοχωριάτικη ορολογία θα αυξήσουν τον τζίρο τους; Αυτά όσον αφορά το χασαπιό.

Πάμε τώρα σε αναλυτή (Θεέ μου, βοήθα μας!) για την Ουκρανία. Αφού αναφέρεται στις απάτες στην ενημέρωση, συμπεραίνει: «Αυτό είναι παραπληροφόρηση» και σπεύδει αμέσως να συμπληρώσει μπας και δεν καταλάβαμε, «δηλαδή fake news». Αμ, τώρα που μου τo ‘κανες λιανά, το κατάλαβα, ρε χαμένε, που έλεγε και ο Χάρυ Κλυνν. Πού να καταλάβω τι θα πει «παραπληροφόρηση»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Politico: Η Ουκρανία οδεύει προς την ήττα – Κερδίζει ο Πούτιν

Η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο με την Ρωσία γράφει σε ανάλυσή του το έγκυρο Politico, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν...

More Articles Like This