Τα παλιόπαιδα τ’ ατίθασα

Must Read

Ζητάμε συγγνώμη από τον μεγάλο μας Νίκο Τσιφόρο που δανειστήκαμε τον τίτλο του βιβλίου του για τη σημερινή «ριπή», αλλά δεν βρήκαμε κάτι καλύτερο.

Αυτές τις ημέρες έχει ολίγον ξεσαλώσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τζούνιορ, πρωθυπουργικός υιός και μέλλων πρωθυπουργός της Ελλάδος, καθ’ όσον «βλέπετε κάναν καλύτερο;».

Ο τζούνιορ, λοιπόν, αφού λοιδόρησε όσους συμμετέχουν στη συναυλία για την ειρήνη, θέλησε να διατρανώσει και την πίστη του σε ποδοσφαιρική ομάδα, μέσω ιστοσελίδας, ο τίτλος της οποίας παραπέμπει σε ταινία του… Γκουσγκούνη. Δικαίωμά του. Προφανώς ο τζούνιορ είναι ακόμα μία έκφραση του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;», διότι, αν δεν ήταν αυτό που είναι, αμφιβάλλω αν θα τα αποτολμούσε.

Θυμίζει αυτά που λέγαμε πιτσιρικάδες: «Ρε, ο μπαμπάς μου ανικάει τον μπαμπά σου» ή αυτό που ξεστόμισε ένα κακομαθημένο σκατό σε μια παιδική χαρά: «Φύγετε γιατί ο μπαμπάς μου είναι αντιδήμαρχος».

Όμως δεν φταίνε αυτά τα κακομαθημένα. Φταίνε οι γεννήτορές τους που τα ανέχονται, αν δεν τα υποθάλπουν κιόλας. Δυο τρεις φάπες ποτέ δεν έβλαψαν, αλλά ποιος να τις δώσει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταδίωξη θρίλερ στα βόρεια: Διαρρήκτες μπήκαν ανάποδα στην Κηφισίας και συγκρούστηκαν με διερχόμενο ΙΧ!

Οι δράστες άφησαν το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια

More Articles Like This