Έρχεται κόλαση λαθρομετανάστευσης…

Must Read

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ο Γιώργος Χαρβαλιάς είναι δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, εξειδικευμένος σε θέματα γεωστρατηγικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη. Ολοκλήρωσε τον προπτυχιακό κύκλο σπουδών του στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας.

Μέσα σε όλα τα δεινά που πυροδότησε η κρίση στην Ουκρανία, προσέφερε και μια υπηρεσία στην Ελλάδα: Έριξε τις μάσκες. Και κατέδειξε ποιοι σε αυτή τη χώρα είναι οι αμετανόητοι «φιλήκοοι» των ξένων (με την καποδιστριακή έννοια) και ποιοι βλέπουν το εθνικό συμφέρον χωρίς ψευτοϊδεολογικές παρωπίδες.

  • Γιώργος Χαρβαλιάς

Στην κατηγορία των πρώτων βρέθηκε με χουλιγκανικό φανατισμό όλο αυτό το απεχθές συνονθύλευμα του «Μένουμε Ευρώπη», ο Αδωνις, οι ποταμίσιοι απολογητές των Μνημονίων, η Αννούλα του χιονιά και της… Coca-Cola (κατά κόσμον Διαμαντοπούλου), η Ντόρα, o Στέφανος Μάνος και διάφορες άλλες μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που νομίζουν ότι εξασφαλίζουν ευρωπαϊκά εύσημα πλειοδοτώντας στη ρωσοφαγία.

Πολύ θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, όλους αυτούς τους σοφούς κήνσορες: Αυτή η Ευρώπη, η φοβερή και τρομερή, που ενώθηκε τάχα σαν γροθιά για να τιμωρήσει την Κόκκινη Αρκούδα, έχει καταλάβει ότι μαζί με καμιά δεκαριά εκατομμύρια Ουκρανούς θα πρέπει οσονούπω να υποδεχθεί αδιευκρίνιστο αριθμό (με πολλά μηδενικά, βεβαίως…) «λιμοκτονούντων» τριτοκοσμικών; Γιατί ο λιμός που προέβλεψε ο Μακρόν, πριν έρθει στην Ευρώπη, θα περάσει από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Εκεί που πραγματικά θα πουν το «ψωμί, ψωμάκι» και όχι εδώ, που, αν δεν βρίσκουμε «χωριάτικο», θα αγοράζουμε «πολυτελείας»…

Και τι θα κάνουν οι απελπισμένοι της Υποσαχάριας Αφρικής, όταν δεν θα μπορούν να ταΐσουν το παιδί τους; Απλούστατα, θα ανέβουν προς τα πάνω, εκεί που οι…αριστούχοι παίρνουν, αντί υποτροφίας, δικαίωμα ασύλου. Τι θα κάνουν και οι Αιγύπτιοι, που εισάγουν σχεδόν όλο το σιτάρι το οποίο καταναλώνουν, όταν η τιμή τριπλασιαστεί; Θα περάσουν τη Μεσόγειο για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη. Μαζί με όλο το Μαγκρέμπ, που επίσης θα πεινάει, και τους Ιρακινούς, Σύρους, Λίβυους κ.λπ. που ήδη λιμοκτονούν.
«Ετοιμαστείτε για κόλαση (λαθρο)μετανάστευσης» προειδοποιεί μια φωνή με ιδιαίτερη βαρύτητα. Οχι ο Σαλβίνι ή ο Ορμπαν, αλλά ένας καθ’ ύλην αρμόδιος: ο επικεφαλής του προγράμματος επισιτισμού των Ηνωμένων Εθνών Ντέιβιντ Μπίσλεϊ, που βλέπει το… τρένο να έρχεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο (γερμανικό πλέον) «Politico» o Μπίσλεϊ δεν μάσησε τα λόγια του: «Αν νομίζετε ότι ήρθε τώρα η κόλαση στη Γη, ετοιμαστείτε πραγματικά να τη δείτε! Ετσι και αγνοήσουμε τη Βόρεια Αφρική, η Βόρεια Αφρική θα έρθει στην Ευρώπη. Κι αν αγνοήσουμε τη Μέση Ανατολή, θα έρθει και αυτή στην Ευρώπη».

Η κατάσταση, προειδοποιεί ο Αμερικανός πρώην κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, θα «χτυπήσει κόκκινο» το φθινόπωρο, όταν θα φανούν όλες οι επιπτώσεις του πολέμου στις τιμές των σιτηρών (έχουν ήδη ανέβει κατά 50% στη χονδρική). Οι μισές από τις εισαγωγές σιτηρών στην Αφρική γίνονταν από τις δύο εμπόλεμες χώρες. Αλλά και οι αντίστοιχες σοδειές από καλλιέργειες στη Μαύρη Ηπειρο κινδυνεύουν να καταστραφούν λόγω της έλλειψης λιπασμάτων. Ο πόλεμος διατάραξε και αυτή την εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς βασικός εξαγωγέας χημικών φυτοπροστασίας είναι η Ρωσία.

Ο Μπίσλεϊ προαναγγέλλει τον απόλυτο εφιάλτη και ως λύση, βεβαίως, βλέπει την ενίσχυση του δικού του…μαγαζιού με τα λεφτά του Ευρωπαίου φορολογουμένου. «Ή θα τα στάξετε ή θα λουστείτε τις συνέπειες» λέει, παραγνωρίζοντας ότι υπάρχει και τρίτη λύση: «Κλείνουμε τα σύνορα και άντε γεια…» Αλλά αυτή η λύση, ξέχασα, δεν υπάρχει για την Ευρώπη των… υψηλών ανθρωπιστικών ιδανικών… Κι έτσι, ο Μπίσλεϊ έτρεξε την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες για να μαζέψει χρήμα: «fund raising» για να καλυφθεί μια τρύπα… 8 δισ. της υπηρεσίας του, που έχει αναλάβει να ταΐζει, εκτός από τους φτωχούς του Τρίτου Κόσμου, και τους ιδιαίτερα καλοπληρωμένους υπαλλήλους της, γνήσιους μανδαρίνους μιας διεθνούς γραφειοκρατίας, όπως αυτή της Υπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών και όλων των σχετικών παραφυάδων και ΜΚΟ που συντηρούν και συντηρούνται από το Μεταναστευτικό. Υπό τις ευλογίες πάντα των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος παγκόσμιος οργανισμός εξυπηρετεί άριστα τον στόχο μιας δραστικής αλλαγής της ευρωπαϊκής πληθυσμιακής σύστασης, στα πρότυπα αυτού που φανταζόταν άλλοτε ο υποχθόνιος κόμης Καλλέργης. Κι αν δεν έχετε ξανακούσει το όνομά του, κάντε μια πρόχειρη Wiki-αναζήτηση στο διαδίκτυο για να τρομάξετε. Ηταν ο άνθρωπος που πρώτος οραματίστηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, με κατοίκους μεικτής φυλετικής καταγωγής, απογόνους «μιας ευρωασιατικής – νεγροειδούς φυλής, όμοιας στην εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγυπτίους». Η μνήμη του Καλλέργη τιμάται σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ενωση με το ομώνυμο βραβείο, που έχει πάρει φυσικά η Μέρκελ για την ανεκτίμητη συνεισφορά της στο… «όραμα». Και, επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτός ο μεγάλος… στοχαστής, που σκορπά ρίγη συγκίνησης στους «Ευρωπαίους», υποστήριζε ότι στην ευρωπαϊκή ήπειρο του μέλλοντος, την «Πανευρώπη», δεν μπορεί να ανήκει – ποιος λέτε; Μα, η Ρωσία βεβαίως!

Ας επανέλθουμε όμως στο μεταναστευτικό τσουνάμι, που βρίσκεται προ των πυλών, εξαιτίας των κυρώσεων στις οποίες παρέσυραν οι Αμερικανοί τους Γερμανούς, και αυτοί με τη σειρά τους -άλλο που δεν ήθελαν…- ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι τη μεγάλη πίεση θα υποστούν οι χώρες της Μεσογείου, με πρώτη και καλύτερη την Ελλάδα. Ο ευρωπαϊκός Νότος, που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί σαν σάκος του μποξ σε όλα τα επίπεδα. Εκεί θα αποβιβαστούν οι τριτοκοσμικοί «λιμοκτονούντες» μουσαφίρηδες, παρέα με όλους τους υπόλοιπους: πρόσφυγες, κατατρεγμένους, ασυνόδευτους και άλλους αναξιοπαθούντες.

Η Αμερική, ως γνωστόν, δεν δίνει δεκάρα τσακιστή αν θα βουλιάξουν η Λαμπεντούζα, η Μάλτα και η Λέσβος μαζί. Παντελώς αδιάφορη. Η ιδιοτελής Γερμανία, που έχει άμεση ανάγκη από εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, θα κρατήσει Ουκρανούς (αφού τους ξεσκαρτάρει) και θα αφήσει στους άλλους την τριτοκοσμική πλέμπα. Κάποιοι άλλοι, επίσης στον Βορρά (βλέπε Φινλανδία), θα απορροφήσουν επίσης Ουκρανούς συγκεκριμένης… κοπής, αυτούς με τους οποίους μοιράζονται το μίσος για τους Ρώσους. Οι κεντροευρωπαϊκές χώρες θα σφραγίσουν τα σύνορά τους όπως πολύ καλά ξέρουν και δεν θα περάσει κουνούπι. Και ο «μουντζούρης», ως συνήθως, θα μείνει στην Ελλάδα, στην Ιταλία, άντε και στην Ισπανία, που θα εισπράξουν τις καραβιές των μελαψών «δευτέρας διαλογής» εποίκων.

Ολα καλά, λοιπόν. Θα είναι και ο Μητσοτάκης χαρούμενος που θα γίνονται πολύχρωμες παρελάσεις, θα βολευτούν και διάφοροι σύμβουλοί του με εξωτικές προτιμήσεις. Κοιμηθείτε ήσυχοι, λοιπόν. Αλλά, για κακό και για καλό, αρχίστε να αμπαρώνετε την πόρτα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This