Φέρε κι’ άλλο κάρβουνο

Must Read

Αυτό πια δεν είναι κυβέρνηση, αυτό είναι κομπιούτερ. Τόσο προγραμματισμένη και τόσο επιτελική. Ο λόγος της συμβόλαιο. Η προβλεπτικότητά της «πιάνει» όλους τους αριθμούς του Τζόκερ και μερικούς του ΛΟΤΤΟ.

Σταθερότατη στις αποφάσεις της, όπως η αναστολή 7.500 υγειονομικών για την οποία ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας είπε ότι είναι πείσμα του κ. Μητσοτάκη (μάλλον δεν απεδόθησαν… καλώς οι δηλώσεις του). Ναι, αλλά η πολιτική δεν είναι σαν την αγάπη, η οποία, ως γνωστόν, δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα.

Τελευταίο κατόρθωμα, το πισωγύρισμα στον λιγνίτη. «Όχι άλλο κάρβουνο» φώναζε ο Νίκος Κούρκουλος στην ταινία «Ορατότης μηδέν», «ξαναφέρτε κι’ άλλο κάρβουνο» προστάζει η κυβερνησάρα μας, που πριν από λίγο είχε στείλει στο πυρ το εξώτερον τις λιγνιτικές μονάδες, διότι «μόλυναν το περιβάλλον», προκειμένου να φυτέψουμε ολούθε ανεμογεννήτριες. Τώρα δεν το μολύνουν, τις ευλόγησε ο Μητσοτάκης!

Τέτοιος προγραμματισμός, τέτοια πρόβλεψη, η οποία, βέβαια, δικαιώνει το ρηθέν υπό των προφητών ότι το σπουδαιότερο μέρος του ανθρωπίνου σώματος των διοικούντων είναι το γόνατο, αφού πάνω σ’ αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O τραγουδοποιός που κάνει fit τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης Ρούσσος «φτιάχνει» κορμιά στο γυμναστήριό του. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, που...

More Articles Like This