Ανησυχίες του κ. Βορίδη

Must Read

Εντάξει, τον ναζισμό τον εξοβελίσαμε. Τον φασισμό τον στραγγαλίσαμε. Είμαστε πια ήσυχοι ότι τα πάντα λειτουργούν καλώς και ότι η δημοκρατία παγκοσμίως ταξιδεύει στα γαλήνια νερά της Ιστορίας.

Τώρα, αν μερικές φορές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύουν, διότι έτσι γουστάρουν, μερικές αναρτήσεις, ακόμα και προέδρων των ΗΠΑ, ή αν εκδίδονται νόμοι που στραγγαλίζουν την ελευθεροτυπία αυτό είναι άλλη ιστορία.

Όμως δεν σας φαίνεται ότι κάτι ξεχάσαμε; Εκείνον τον πονηρούλη τον κομμουνισμό γιατί δεν τον πιάνει τίποτα; Ή μήπως είναι το αγλάισμα της δημοκρατίας και δεν βαρύνεται με του κόσμου τα εγκλήματα, εδώδιμα και αποικιακά; Κι’ όχι μόνο αυτό, αλλά διακηρύσσει ότι στο παρελθόν «έγινε μισή δουλειά» και θα γυρίσει να ολοκληρώσει.

Ουδείς ανησυχεί πλην του κ. Βορίδη, που τα λέει και τσεκουράτα και τον σκιάζει η άνοδος της κυρίας Λεπέν στη Γαλλία. Λογικό, αφού στο παρελθόν ο κ. Βορίδης ήταν λάτρης του πατρός Λεπέν και συνεπώς κατά της Μαρί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή με τις δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι: «Η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές»

Την ώρα που το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision εξακολουθεί...

More Articles Like This