Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί αφυπνίζονται…

Must Read

Αγγίζει (και αυτό) τα όρια της γελοιότητας: Όταν πεθαίνει κάποιος «επώνυμος» στην Ελλάδα, αποκαλύπτονται τα αμύθητα πλούτη του, τα οποία μάλιστα, κατά τις… διαρρέουσες αποκαλύψεις, έχουν αποκτηθεί όχι και με τόσο «καθαρό» τρόπο.

Και το αποκορύφωμα της γελοιότητας είναι αυτό που ανακοινώνεται αμέσως: «Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ετέθησαν σε συναγερμό και ερευνούν την υπόθεση».

Το να ρωτήσεις τώρα πού ήταν τόσο καιρό οι «ελεγκτικοί μηχανισμοί», τότε που ο μεταστάς εξ ημών ζούσε και βασίλευε, και αγαπούσε κι έδερνε, δεν έχει νόημα, διότι ουδείς θα σου απαντήσει. Διότι ουδείς γνώριζε, καίτοι ο ίδιος ο μακαρίτης το διαλαλούσε σε όλους τους τόνους ότι διατηρούσε «αμπέλια στη Βλαχιά και σπίτια στο Βουκουρέστι, Παρασκευούλα μου».

Όμως τότε, όσο ζούσε δηλαδή, εκτός των αμπελιών στη Βλαχιά, ο μακαρίτης (φαίνεται ότι) διατηρούσε και κάποια στοιχεία που «αλυσόδεναν» τους προϊσταμένους των ελεγκτικών μηχανισμών. Έτσι και ο προϊστάμενοι «αλυσόδεναν» τους ελεγκτικούς μηχανισμούς κι εσύ, λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγωνιά το διεθνές jet-set: Θα διατηρήσει η Τατιάνα Μπλάτνικ τον βασιλικό τίτλο της μετά το χωρισμό με τον Νικόλαο;

Τα μεγάλα διεθνή περιοδικά ασχολούνται με το διαζύγιο του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ, με εκτενή κάλυψη του...

More Articles Like This