Κινεζική βαρβαρότητα

Must Read

Τα βίντεο από τη Σανγκάη, με το απόλυτο lockdown, τον εξευτελισμό των ανθρώπων, την αρπαγή βρεφών και νηπίων και τον αποχωρισμό από τους γονείς που οδηγούνται σε «στρατόπεδα θεραπείας» είναι συγκλονιστικά και γεννούν φυσικά το ερώτημα: τι συμφορά γέννησε πάλι για την ανθρωπότητα η Κίνα, τι δυσοίωνο θα μας έρθει πάλι, αργά ή γρήγορα, από αυτή τη χώρα-νεκροταφείο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην οποία επιτρέψαμε να μεταφερθεί τεράστιο μέρος της βιομηχανικής και βιοτεχνικής παραγωγής της Δύσης και μαζί με τα ευτελή, συχνά σκουπίδια που μας πουλάει μας στέλνει και θάνατο; Γιατί θυμίζω πως και στον Μεσαίωνα από εκεί ήρθε ο Μαύρος Θάνατος.

  • Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Τότε η αιτία ήταν -όπως και τώρα- ο υπερπληθυσμός και οι συνθήκες υγιεινής, σήμερα προστίθενται τα εργαστήρια που με μυστικοπάθεια δημιουργούν ιούς και μικρόβια, υποτίθεται για ιατρικούς σκοπούς, από τα οποία ξεκινάει κάθε φορά μια νέα δυστοπία, μια νέα καταστροφή. Τι είναι άραγε αυτό, τι ξεπήδησε ή τι τους ξέφυγε πάλι από τη βρόμικη και υπερφορτωμένη κυψέλη που έχει δημιουργήσει ο μονοκομματικός καπιταλισμός της Κίνας, όπου η ανθρώπινη ζωή, η τιμή, η αξιοπρέπεια και κυρίως η Ελευθερία συνθλίβονται με μια ευκολία και τακτικότητα που σε αφήνει άφωνο;

Αυτός ο συνδυασμός μονοκομματικής παντοδυναμίας και ασύδοτου καπιταλισμού έχει δημιουργήσει έναν γιγάντιο μηχανισμό βαρβαρότητας. Δεν συγκλονίζουν όμως μόνον τα βίντεο με τους ανθρώπους που ευτελίζονται και οδηγούνται στην αυτοχειρία, αφού τους έχουν μεταχειριστεί σαν ζώα. Υπάρχουν και τα συγκλονιστικά βίντεο, στα οποία κρατικά όργανα σκοτώνουν με ρόπαλα τα κατοικίδια, τα ζώα συντροφιάς των ανθρώπινων θυμάτων τους, αθώα σκυλιά και γάτες, μέσα στα ίδια τα σπίτια όπου έζησαν προσφέροντας συντροφιά ή και φύλαξη στην οικογένειά τους. Είδα σκυλιά να τους τσακίζουν το κεφάλι, να τους σπάνε τη ραχοκοκκαλιά κι αυτά να ουρλιάζουν από τον πόνο, σκυλιά και γάτες μέσα σε δίχτυα, αναμένοντας κι αυτά μαρτυρικό θάνατο. Συγκλονιστικές εικόνες, που έρχονται να «δέσουν» με την κτηνωδία σε βάρος των ανθρώπων.

Δυστυχώς, ο σαδισμός απέναντι στα ζώα είναι κομμάτι του πολιτισμού τους τρώνε τα σκυλιά αφού τα βασανίσουν, έχοντας την πεποίθηση πως ο βασανισμός κάνει το κρέας τους νοστιμότερο. Υπάρχουν βίντεο από πόλεις και χωριά με απίθανης σύλληψης βασανιστήρια για ταλαίπωρους σκύλους που πωλούνται προς βρώση. Κάποιος θα πει «εδώ σκοτώνουν και εξευτελίζουν ανθρώπους, αυτό είναι το πρόβλημα;». Ναι, είναι και αυτό για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο. Οταν το θίγεις αυτό σε Κινέζους, θυμώνουν και απαντούν για τα αρνιά και άλλα ζώα που καταναλώνουμε εμείς. Πρώτον, δεν τα βασανίζουμε και δεν τρώμε τα ζώα συντροφιάς. Ειδικά το μίσος και οι διεστραμμένοι τρόποι που βλέπουμε να χρησιμοποιούν θέτουν την Κίνα εκτός των πολιτισμένων Εθνών. Είναι αδιανόητη η σιωπή της Δύσης, είναι τρομακτικό να δείχνουμε ανοχή σε τέτοιας έντασης και έκτασης βαρβαρότητα κατά ανθρώπων και ζώων.

Η Κίνα ήταν πάντα μια μαζική κοινωνία, όπου η βαρβαρότητα ήταν και είναι μέσα στο DNA της κουλτούρας της. Γι’ αυτό και ο συνδυασμός αυτής της σκοτεινής όψης του εθνικού πολιτισμού της με τον κομμουνισμό, με τον ολοκληρωτισμό του μαρξισμού, οδήγησε στο πιο φονικό δικτατορικό καθεστώς της Ιστορίας. Το έχουμε ξαναπεί, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Γενοκτόνων, μακράν πρωταθλητής, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, αναδεικνύεται ο Μάο, το ασημένιο το παίρνει ο Στάλιν και τρίτος και καταϊδρωμένος παίρνει το χάλκινο μετάλλιο ο Αδόλφος Χίτλερ. Οι δε δύο πρώτοι έδρεψαν τις ματωμένες «δάφνες» τους δολοφονώντας μαζικά τον δικό τους λαό.

Όταν ο Τενγκ Σιάο Πινγκ έκανε τη μεγάλη στροφή, προς αυτόν τον ιδιόρρυθμο μονοκομματικό καπιταλισμό, η βαρβαρότητα, παραδοσιακή αλλά και ενταθείσα από τον μαρξιστικό ολοκληρωτισμό, παρέμεινε αλώβητη. Και επειδή πάλι την πλήρωσαν τα σκυλιά, ακόμη και στο Περού, οι μαοϊκοί αντάρτες του Partido Communista de Peru – Sendero Luminoso de Carlos Mariategui, δηλαδή Κομμουνιστικό Κόμμα Περού, το Φωτεινό Μονοπάτι του Κάρλος Μαριαστέγκι, γνωστό απλά ως Φωτεινό Μονοπάτι, με ηγέτη έναν ημίτρελο σαδιστή, τον Αμπιμαέλ Γκουζμάν, άλλως Presidente Gonzalo, ξεκίνησαν το αιματοκύλισμα της χώρας τους κρεμώντας δύστυχα αδέσποτα σκυλιά στους φανοστάτες της Λίμα, βάζοντάς τους ταμπέλες που έγραφαν «Τενγκ σκύλας γιε» για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη στροφή του ΚΚΚ προς τον καπιταλισμό! Αυτός ο βαρεμένος συνελήφθη και δικάστηκε μέσα σε ένα κλουβί με μια ριγωτή στολή, σαν καρτούν, όπως οι Ντάλτον, όμως η ιδεολογική πατρίδα που τον απογοήτευσε συνεχίζει να σκοτώνει σκυλιά και ανθρώπους με εξαιρετική φαντασία, ώστε να παρατείνονται ο πόνος και η αγωνία.

Κάθε πρωί πρέπει να προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του Γεωργίου Παπανδρέου, του Τσώρτσιλ γι’ αυτό που έγραψε στο παλιόχαρτο στη Γιάλτα, του Παύλου και της Φρειδερίκης που στάθηκαν βράχοι στον εθνικό αγώνα, του Θεμιστοκλή Σοφούλη και όλων των Πρωθυπουργών κατά της χωριστικής κομμουνιστικής ανταρσίας, και φυσικά του Στρατάρχη Παπάγου, του Τσακαλώτου και όλων των μαχητών που απέτρεψαν να πέσει η χώρα στα χέρια των προδοτών φονιάδων, να κοπεί στα δύο και να γίνουμε κι εμείς υποταγμένο και καθημαγμένο κομμάτι αυτής της βαρβαρότητας.

Η Κίνα, λοιπόν, θα μείνει ατιμώρητη για την κτηνωδία σε ανθρώπους και άλλα πλάσματα του Θεού; Θα συνεχίσει η Δύση να συναλλάσσεται μαζί της, σαν να μην τρέχει τίποτα; Ούτε κυρώσεις, ούτε δυο κουβέντες διαμαρτυρία; Αυτά που βλέπουμε είναι εικόνες από το μέλλον μας, αν αυτή η βαρβαρότητα μείνει ατιμώρητη και η παρακμή της Δύσης τούς δώσει την ευκαιρία να ανεβούν στο σβέρκο μας. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για όσους είναι πραγματικά ανθρωπιστές και φιλελεύθεροι…

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ www.neadexia.eu

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαιτητής συνελήφθη να κλέβει κολόνια από κατάστημα του αεροδρομίου

Μπλεξίματα για γνωστό διαιτητή της Euroleague ο οποίος συνελήφθη για... κλοπή κολόνιας από κατάστημα του αεροδρομίου στο Βελιγράδι!Όπως αναφέρει...

More Articles Like This