Απερίγραπτες περιγραφές

Must Read

Τα έχουμε ξαναπεί, αλλά μου φαίνεται ότι θα τα πούμε ακόμα πολλές φορές. Ο λόγος στους περιγραφείς ποδοσφαιρικών αγώνων.

Κάποιος είπε: «Με τρεις μπάλες (μπαλιές…), οι παίκτες της “Α” έφεραν την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου». Ήμαρτον πια! Με πόσες μπάλες παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, ρε παιδιά;

Άλλος: «Κυρίεσε, δεσποινίδεσε και κύριοι».

Ένας τρίτος επιμένει να μας ενημερώνει πόσα γκολ έχει βάλει το «ψευτοεννιάρι» (άλλο και τούτο πάλι) με το αριστερό πόδι και πόσα με το δεξί.

Ένας τέταρτος μας λέει το όνομα του ποδοσφαιριστού, όταν εκείνος διώχνει την μπάλα και όχι όταν την δέχεται και άει να βρεις άκρη.

Κύριοι, έχουμε την ασήμαντη νοημοσύνη που απαιτείται για να αντιληφθούμε ότι δεν μπορείτε να γίνετε «Διακογιάννηδες», αλλά βοηθάτε και εσείς λίγο. Λυπηθείτε τα ταλαίπωρα αυτιά μας και αφήστε τα μάτια μας να απολαύσουν το ποδόσφαιρο του Θεού, χωρίς να μας ζαλίζετε με ανούσιες πληροφορίες που αφορούν το γενεαλογικό δέντρο των παικτών και των συγγενών αυτών μέχρι 6ου βαθμού. Κάνετε μία λιτή και ουσιαστική περιγραφή να πιάνει τόπο και κάτι να μένει στον τηλεθεατή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This