Τα μυστήρια της ΔΕΗ…

Must Read

Είναι παρατηρημένο ότι το στεφάνι μου διαλέγει την ώρα για να με προβληματίσει με απορίες γύρω από την επικαιρότητα. Έτσι ή την ώρα που θα τρώμε ή που θα βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ ή που θα ετοιμάζομαι να κοιμηθώ, πυροδοτεί και γαία πυρί μιχθήτω.

Προχθές, εκεί που έβλεπα Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ, σκάει η βόμβα. Το στεφάνι μου αναστέναξε βαθιά και με ρώτησε: «Ήθελα να ‘ξερα τι θα γίνει τελικώς με τον Στάσση, της ΔΕΗ, που με τις οικονομίες του φτιάχνει ένα “κωλόσπιτο”, κάτσε καλά, στη Τζιά».

«Ακου να δεις. Πρώτα πρώτα, θα ξεσηκωθούν ακόμα μία φορά οι βουλευτές της Ν.Δ., θα αντιδράσουν και θα πουν… χαλάλι του. Μετά θα επέμβει η Εισαγγελία να το ψάξει ενδελεχώς. Υστερα θα καλέσουμε το Ιππικό (διευκρίνιση, όχι αυτό του Παττακού…), το οποίο θα επιβάλει την τάξη, και τελικώς θα ανακηρύξουμε οσιομάρτυρα τον κ. Στάσση και θα μηνύσουμε τη  “δημοκρατία” που σήκωσε το θέμα».

«Τι λες, βρε παιδί μου», θαύμασε η γυναίκα μου, «και με τον Τζήλο έτσι έγινε». Κι εκεί που πήγα να της απαντήσω, χάνω το πρώτο γκολ του Μπενζεμά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο... Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν...

More Articles Like This