Πού την είδατε, ρε, την ανεργία; (ή «τα δικά μας παιδιά»)

Must Read

Έχουμε και λέμε: Σοφία Μητσοτάκη, πρωθυπουργική θυγάτηρ, στην Goldman Sachs. Ελένη Παναγιωταρέα, θυγάτηρ Άννης κολλητής της ΥΠΠΟ κυρίας Μενδώνη, στην Παγκόσμια Τράπεζα. Σπύρος Δημοσχάκης, υιός πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και νυν βουλευτή της Ν.Δ. Αναστασίου Δημοσχάκη (γνωστού για τους αγώνες του για τη δομή του Φυλακίου Εβρου), υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τζούνιορ, πρωθυπουργικός υιός και μέλλων πρωθυπουργός της Ελλάδας, υπάλληλος στο Ευρωκοινοβούλιο. Και αυτά είναι τα γνωστά.

Οι αξιοκρατίες αυτές θύμισαν ένα παλιό κουίζ. Σε εξετάσεις για πρόσληψη σε κάποια εταιρία ερωτώνται οι υποψήφιοι: «Πόσο κάνει 1+1». Ένας αφελής απαντά: «2». Ένας δικηγόρος λέει: «Άλλοτε 2 και άλλοτε 11». Ένας φιλόσοφος αριστερών πεποιθήσεων λέει: «Ο,τι πει το κόμμα». Ερώτημα: «Ποιος προσελήφθη;». Για να μη σπαζοκεφαλιάζετε: Ο γιος του υπουργού!

Ηθικόν δίδαγμα: «Κι εσύ, λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό… Κατά τα άλλα, η δημοκρατία ζει και βασιλεύει (ή μάλλον… προεδρεύει, μην αγριέψουν τα συντρόφια) στον τόπο όπου γεννήθηκε και η αξιοκρατία θριαμβεύει στον τόπο όπου… κατακρεουργήθηκε. Δεν πειράζει, σύντροφοι. Καλή καρδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε τον Κινέζο όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη – Η αντίδραση της influencer

Για τον πανευρωπαϊκό έλεγχο παραπλάνησης των influencers, κλήθηκε να τοποθετηθεί η Ιωάννα Τούνη μέσα από την εκπομπή «Happy Day».Η...

More Articles Like This