Δουλειές με το τσουβάλι

Must Read

Οι τακτοποιήσεις των δικών μας παιδιών συνεχίζονται. Η ανεργία έχει εξαφανιστεί. Εμπρός της γης οι κολασμένοι (όχι! Γι’ αυτό έχει το κοπιράιτ το τιμημένο ΚΚΕ και συνεπώς το αποσύρω). Φέρτε τη χούντα στον λαό (νομίζω αυτό είναι του Μητσοτάκη όταν ήταν μωρό. Το αποσύρω).

Μετά, λοιπόν, τις θυγατέρες Παναγιωταρέα και Μητσοτάκη και τους υιούς Μητσοτάκη, Δημοσχάκη, έρχεται νέο κύμα τακτοποιήσεων των δικών τους παιδιών. Σύμφωνα με το «Documento», ο Αδωνις έβαλε την κόρη του στο Ελληνικό, σε έργο που εξαρτάται από τις υπουργικές αποφάσεις του. Επίσης, σύμβουλος επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με 2.356 ευρώ τον μήνα  ανέλαβε η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της κυρίας Ντόρας.

Ο Γιάννης Αλ., φίλος από τη Θεσσαλονίκη, μου θύμισε μια παλιά ιστορία. Όταν έγινε η 21η Απριλίου 1967 (Παρασκευή), η μεγάλη κόρη του Πατακού, Νόνη, φοιτήτρια Παντείου, εργαζόταν από τριετίας ως δακτυλογράφος στην τότε ΚΥΠ. Την 24η Απριλίου το πρωί ο Πατακός την υποχρέωσε σε παραίτηση, επειδή «δεν μπορεί η κόρη του υπουργού Εσωτερικών να εργάζεται στο Δημόσιον». Αυτά υπάρχουν πολλοί που τα γνωρίζουν. Ουδείς, όμως, τα αποκάλυψε. Κρίμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Βούλα Πατουλίδου μιλά για τη δική της Θεσσαλονίκη

H Βούλα Πατουλίδου δεν χρειάζεται συστάσεις! Η πρώτη χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα είναι όμως και μια γυναίκα με πλούσιο...

More Articles Like This