Είναι, όμως, Ρώσοι

Must Read

Στην Καλλιθέα υπάρχει ένα μνημείο αφιερωμένο στους πεσόντες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Σοβιετικούς στρατιώτες. Προ ημερών κάποιοι θερμοκέφαλοι και προφανώς παλικαράδες, μέσα στης νύχτας τη σιγαλιά  (να ‘χουμε και τον νου μας), το βεβήλωσαν.

Η ρωσική πρεσβεία έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση κατά των βεβήλων και καλεί τις ελληνικές Αρχές για τη διερεύνηση της υποθέσεως. Προσέξτε, σύντροφοι και συμπολίτες μου. Η σημερινή ρωσική πρεσβεία εξοργίστηκε διότι βεβηλώθηκε μνημείο Σοβιετικών στρατιωτών.

Προσέξτε υγιής νοοτροπία. Για τους Ρώσους δεν έχει σημασία αν είναι Σοβιετικοί ή όχι. Σημασία έχει ότι είναι Ρώσοι και αυτό τα λέει όλα. Συγκρίνετε αυτούς με τα δικά μας τα υποκείμενα, που προσπαθούν ακόμα και τώρα να εξοβελίσουν οτιδήποτε σχετίζεται με το ιστορικό παρελθόν του έθνους, ξεκινώντας από τον Μ. Αλέξανδρο και φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας.

Με τέτοια νοοτροπία, συμπολίτες μου, δεν πρόκειται να πάμε μακριά. Απαιτείται μια επανεκκίνηση όσο το δυνατόν ταχύτερα. Κάποιοι λένε ότι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα μόνο ύστερα από μια εθνική συμφορά. Δεν το πιστεύω αν κρίνουμε την κανονικότητα μετά τη συμφορά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναστάτωση στα Σεπόλια από έκρηξη σε ΑΤΜ τα ξημερώματα

Από τα κρεβάτια τους πετάχτηκαν σήμερα τα ξημερώματα κάτοικοι στα Σεπόλια καθώς σημειώθηκε έκρηξη.Συγκεκριμένα, περίπου στις 2.30 το πρωί,...

More Articles Like This