Βουλευτάδες πολυάσχολοι…

Must Read

Αυτές τις ημέρες βρέθηκα σε κάποιες εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια, για την παρουσίαση του βιβλίου του δρος Παπαφλωράτου Ι. «Ο Ελληνισμός του Πόντου». Σε 1-2 από αυτές καταδέχτηκαν να εμφανιστούν και μερικοί τοπικοί βουλευτές. Η συμπεριφορά όλων, copy paste και εντελώς αχαρακτήριστη.

Συγκεκριμένα, εμφανίζονταν στην αίθουσα ως Ρωμαίοι αυτοκράτορες χαιρετώντας τα πλήθη ή μάλλον τους μουζίκους, πόζαραν ως γύφτικα σκεπάρνια για τις καθιερωμένες και αναγκαίες φωτογραφίες, απηύθυναν έναν χαιρετισμό της κακιάς ώρας και σε 5 με 10 λεπτά με το κινητό κολλημένο στο αυτί και με βήμα ταχύ, ότι δήθεν είχαν επείγουσα κλήση, ίσως από τον πρωθυπουργό (τρίχες) ή τον Ερντογάν (μάλλον απίθανο) ή ακόμα και από τον Μάνταλο (το πιο πιθανό), έβγαιναν από την αίθουσα και όσο τους ξαναείδατε εσείς, τους ξαναείδαμε κι εμείς.

Και μιλάμε για βουλευτάδες κατηγορίας άστα να πάνε, που δεν ανοίγουν ποτέ το στόμα τους και όταν το ανοίξουν, ξανά άστα να πάνε. Μια απορία: Αφού η συμπεριφορά τους είναι η ίδια κάθε φορά, γιατί τους καλούν και τους δίνουν τη μη οφειλόμενη αξία;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αρχηγικές» απαιτήσεις από την Μπεκατώρου!

Βεντετίζει και μάλιστα πολύ η ιστιοπλόος υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία έχει ανοίξει πανιά για την...

More Articles Like This