Η «ευλογία» των πιθήκων

Must Read

Ειδήσεις για μπαμπουίνους, πολιτική για χιμπατζήδες, εκπαίδευση για γορίλες και το στρες πάντοτε ανθρώπινο

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ένας τρόπος για να επεκτείνει κάποιος τα στύγεια ύδατα του Αδου εντός της επικράτειας του βίου του είναι να παρακολουθεί συστηματικά τα κατεστημένα ΜΜΕ, τα οποία τα είχαν βρει σκούρα -και μαζί μ’ αυτά οι πανδημικοί τηλε-ειδικοί- με την υποχώρηση της παγκόσμιας χλαπάτσας του κορονοϊού. Και τώρα, τι θα απογίνονταν δίχως πλάνα με κάσες να πηγαινοέρχονται, με κηδειόχαρτα, ορθάνοιχτους τάφους, διασωληνωμένους; Πώς θα δικαιολογείται η πρόσκληση των αντιπαθέστερων μουτσούνων στις τηλεοπτικές εκπομπές για να δηλώνουν με εωσφορικά κακό βλέμμα ότι απαιτείται άμεσος περιορισμός των ελευθεριών των πολλών για να πεθάνουν λιγότεροι από το χτικιό;

Πώς θα βγαίνουν οι σιγανοπαπαδίστικες γλίτσες να κλαψουρίζουν για τα τιμημένα γηρατειά (τα οποία θέλουν να αλυσοδέσουν στα σπίτια τους) και να κοιμίζουν ολόκληρη την κοινωνία επαναλαμβάνοντας υπνωτικά την επωδό «και μία ζωή να σωθεί» (και, αντί να σώσουν ζωές, βλέπουμε μυριάδες να χάνονται); Κι αν τινάξει τα πέταλα ο κορονοϊός, ποια πρόφαση θα σκαρφίζονταν οι εκπομπάρχες για να φέρνουν στα στούντιο ωραιοπαθή παρατράγουδα με εφιαλτικές φάτσες, τα οποία θα τα «έκοβε» από τις εκπομπές της ως… αντιτουριστικά ακόμα και η πιο ξεφωνημένη παραγωγός τηλεσκουπιδιών;

Και ενέσκηψε η… ευλογία των πιθήκων. Ακόμα μια χρυσή ευκαιρία προς αξιοποίηση. Ακόμα μια πρόφαση για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το μέρος των πολλών η παγκόσμια απολυταρχία, που θα φορέσει -μεταξύ πολλών άλλων τεχνασμάτων- και ιατρικές… μάσκες για να μεταμφιεστεί σε «μοναδική, σωτήρια λύση».

Η ευλογιά των πιθήκων είναι ευλογία για τους εφιάλτες που μπούκαραν για τα καλά στην καθημερινότητά μας και δεν θα ξεκουμπιστούν αν δεν τους… ξεκουμπίσουμε εμείς.

Προσωπική συμβουλή: Οποιον τηλεοπτικό σταθμό εντοπίσετε να καταστροφολογεί ξεχάστε τον. Οποιο δελτίο ειδήσεων επενδύει με μουσικά χαλιά και κιλίμια τα θέματά του δεν κάνει ενημέρωση, αλλά προπαγάνδα. Να θεωρείτε μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης, όποιον επενδύει στην κατήφεια, στην κατάθλιψη, στον φόβο και στην ανασφάλεια.

Αρκετά με τους πιθήκους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

TikTok Μητσοτάκη για τις Eυρωεκλογές με… σάλτσα Eurovision

Στο cringe λογύδριο οι ευρωκάλπες συναντούν τα αρνιά με... ολίγη από «Ζάρι»

More Articles Like This