Ένας τελικός για κλάματα

Must Read

Όσοι παρακολουθήσατε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ασφαλώς θα μελαγχολήσατε για ακόμα μία φορά. Θα άρχιζε στις 20.00 και θα τελείωνε στις 21.45.

Άρχισε στις 20.32 και τελείωσε στις… 23.35, διότι διάφοροι κουφιοκέφαλοι άναβαν καπνογόνα ή πέταγαν πέτρες, η Αστυνομία του κ. Θεοδωρικάκου έριχνε για ψύλλου πήδημα δακρυγόνα και ο σκόρερ θεώρησε καλό να προκαλέσει τους αντιπάλους με τον πανηγυρισμό του.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού φορούσε ένα μπλουζάκι λες και πήγαινε εκδρομή. Την ώρα της απονομής επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο, με το γήπεδο να γεμίζει με άσχετους που σουλατσάριζαν ανενόχλητοι, ενώ κάποια στιγμή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, περιτριγυρισμένος από πλήθος σχετικών και ασχέτων, ρωτούσε εναγωνίως «Ποιος θα το πάρει;» για να δώσει το Κύπελλο. Είναι βέβαιο ότι, αν εκείνη τη στιγμή εμφανιζόταν ο Μάνταλος και κάποιος έλεγε στον πρόεδρο «Αυτός!», η ΑΕΚ σήμερα θα ήταν κυπελλούχος!

Και, μέσα σ’ όλον αυτόν τον τζερτζελέ, υπήρχε μια στιβαρή μορφή, ο Ισπανός διαιτητής, που έδειξε τι θα πει «άρχοντας του αγώνα». Πήραν τουλάχιστον μαθήματα οι δικοί μας; Ναι, πώς! Την άλλη μέρα είδαμε την απονομή στην Αγγλία. Ντάξ’! Και του χρόνου, σύντροφοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγνοείται εδώ και 48 ώρες η 16χρονη Χριστίνα Ρ. από τη Θεσσαλονίκη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα ίχνη της 16χρονης Χριστίνας Ρ. αγνοούνται από το...

More Articles Like This