Ολιστική, φολιστική, χοληστική κ.λπ.

Must Read

Από το «λεφτά υπάρχουν» περάσαμε στην ολιστική αντιμετώπιση του «λεφτά δεν υπάρχουν αλλά και να υπήρχαν, δεν μετρούν»

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Οι έχοντες εξουσία από καταβολής κόσμου είθισται να την καταχρώνται, να καταπιέζουν, να καταληστεύουν τις κοινωνίες, να φονεύουν φίλους και αγνώστους, γνωστούς τε και εχθρούς, συγγενείς και περαστικούς, να ψεύδονται, να υπόσχονται αδαπάνως και να εξαπατούν κατά συρροήν, να κάνουν όλες τις αμαρτίες και τις κακουργίες που φαντάζονται οι πολλοί (κι ακόμα περισσότερες) για να παραμένουν στην αρχή. Συχνά ασχολούνται και με την ευθεία κοροϊδία των πολλών, διότι και αποδίδει, και το διασκεδάζουν. Οταν κοροϊδεύεις αυτόν που κατά βάθος και πλάτος τον τρέμεις, σίγουρα το διασκεδάζεις.

Όμως το δούλεμα που έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους, στους οποίους απευθυνόταν*, αλλά και σε όλους όσοι τον παρακολουθήσαμε να το κάνει δεν ξαναματάγινε. Τι είπε στους νέους; Αυτό που άπαντες μάθαμε: Ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο και να κοιτάξουν τη ζωή τους… ολιστικά. Για την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός είπε: «Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι’ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε έναν κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Οπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η Ελλάς μπορεί να προσφέρει (άρα διαθέτει σε αφθονία) «εξαιρετική ποιότητα ζωής». Κοίτα να δεις και βλέπε ν’ ακούς, δηλαδή. Έχουμε κάτι τέτοιο και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι κάνα εκατομμύριο κορόιδα που έφυγαν τρέχοντας από την αγκαλιά του χρεοκοπημένου κράτους μας για να βρουν μεροκάματο σε χώρες τριτοκοσμικές, δίχως ποιότητα ζωής, όπως η Γαλλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και λοιπές… συγγενείς.

Συνεχίζεται αύριο με την αποκωδικοποίηση των αινιγματικών όρων «φολιστική, χοληστική»…

*Τους συνάντησε στο πλαίσιο του 12ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Διαβάστε επίσης: Ολιστική, φολιστική, χοληστική κ.λπ. II

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Βγήκαν μαχαίρια» κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον νέο δικαστικό χάρτη

Σε... αρένα μετατράπηκε για μια ακόμη ημέρα η ελληνική Βουλή, με το νομοσχέδιο με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού...

More Articles Like This