Πλέον έγιναν επικίνδυνοι

Must Read

Τι να το κάνω εγώ το standing ovation (χειροκρότημα στο όρθιο) του Κογκρέσου προς τον κ. Μητσοτάκη όταν τα τουρκικά πολεμικά γκρέμισαν τις κεραίες των τηλεοράσεων στις πολυκατοικίες της Αλεξανδρουπόλεως και όταν το κόμμα του σε ανακοίνωσή του προ τα μέλη της ΕΑΒ έγραψε ότι «στις 19 Μαΐου 1919, κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα του Πόντου και δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντιακού Ελληνισμού, η οποία έγινε στο πλαίσιο του Απελευθερωτικού Αγώνα των Τούρκων κατά των Δυτικών (Αγγλογάλλων, Ιταλών, Ελλήνων), που κατείχαν εδάφη της Μικράς Ασίας»;

Άποψη γνωστής κατευθύνσεως. Οι άνθρωποι έγιναν πλέον πολύ επικίνδυνοι. Ανιστόρητοι ή και εγκάθετοι ξεπερνούν την κυρία Ρεπούση και τον συνωστισμό της. Ήστε, λοιπόν, καλώς εσφάγισαν κατά τη Ν.Δ. οι τουλάχιστον 350.000 Πόντιοι, αφού ήταν για… ευγενή σκοπό και μέσα στο πλαίσιο της ασχετοσύνης τους.

Δυστυχώς δεν ζουν ο Ιστύλ αγάς, ο Βασίλ Ουστά, ο καπετάν Ευκλείδης, ο Σάββας Ασλανίδης, ο Κοτσά Αναστάς και τόσοι άλλοι ήρωες του Πόντου να τους καταχερίσουν και να μάθουν στους άσχετους της οδού Πειραιώς ελληνική Ιστορία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την αισχρή δήλωση Ερντογάν περί Ποντίων τρομοκρατών

Η Γενοκτονία των ΠοντίωνΗ ανιστόρητη δήλωση του κ. Ερντογάν για τους Ποντίους προκαλεί οργή αλλά και θυμηδία. Τρεις χιλιάδες...

More Articles Like This