Υπενθύμιση στους «ιστορικούς» της Ν.Δ.

Must Read

Στις 29 Μαΐου 1453, δηλαδή σαν αύριο, πριν από 569 χρόνια οι Οθωμανοί άλωσαν τη Βασιλίδα των Πόλεων Κωνσταντινούπολη, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Αυτό το λέω για να προλάβω τυχόν ανακοινώσεις από τα τζίνια της Ν.Δ. ανάλογες με εκείνη προς τα μέλη της ΕΑΒ. Μη μας πούνε ότι ο εκπολιτισμός άρχισε το 1453 και άνοιξε τον δρόμο για να ξεχυθεί στον πλανήτη ο πολιτισμός των μωαμεθανών (Τούρκους τούς ονόμασε πολύ αργότερα ο Κεμάλ). Και, βέβαια, αναφερόμαστε στον πολιτισμό του χατζαριού, της κρεμάλας, του γενιτσαρισμού και των γενοκτονιών.

Οι «ιστορικοί» της Ν.Δ. είναι ικανοί να τα εμφανίσουν όλα αυτά ως χαρούμενα events. Προσέξτε συμπολίτες. Εν τάξει, δεν αναφέρουμε το όνομα «Τούρκος» και τα παράγωγά του (κάτι μου θυμίζει αυτό), αλλά από το σημείο αυτό μέχρι την ξεφτίλα του εξωραϊσμού των ωμοτήτων υπάρχει διαφορά. Αν δεν ξέρετε κάτι, το βουλώνετε. Δεν είναι ντροπή. Ντροπή και αίσχος είναι να δίνουμε συγχωροχάρτι στους εγκληματίες.

Κάθε 29η Μαΐου θυμόμαστε και τιμούμε τους υπερασπιστές της Πόλης. Τους υπερασπιστές του δυτικού πολιτισμού και του χριστιανισμού, έναντι του βαρβαρισμού. Τελεία και παύλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Μπάκιγχαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει σύντομα στα καθήκοντά του

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Καρόλου και τα σενάρια για επικείμενη...

More Articles Like This