Ο στρατός απερίσπαστος

Must Read

Κάποια εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στείλαμε στην Ουκρανία 15 αυτοκινούμενα πυροβόλα, τα οποία χαρακτηρίζει συμβολική κίνηση, επειδή, όπως την πληροφόρησαν, δεν έχει επίπτωση στο αξιόμαχο των Ε.Δ.

Καταρχήν, ο αριθμός «παίζει», αφού η σχετική ενημέρωση στην Ελλάδα όσο να ‘ναι «μπάζει». Αλλά και ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο γνωρίζουν οι αδαείς τι ισχύς πυρός διαθέτει; Από την άλλη, οι στρατιωτικοί βρίσκονται σε αναβρασμό, διότι τους ανατίθενται, πέραν των άλλων, και καθήκοντα… δασοφύλακα κατά τη θερινή περίοδο.

Η αποστολή του Στρατού, κύριοι αρμόδιοι, είναι σαφώς καθορισμένη. Την περίοδο αυτή που οι φίλοι μας οι Τούρκοι (αναφέρω το όνομά τους προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διότι κάποιοι ίσως νομίσουν ότι εννοώ τους Γαλάτες του Αστερίξ…) έχουν ξεσαλώσει, πρέπει, επιτέλους, να αφήσουμε τον Στρατό απερίσπαστο στα καθήκοντά του. Ούτε δασοφύλακες ούτε διασώστες ούτε εμβολιαστές παρά μόνο στρατιώτες.

Το έχει καταλάβει αυτό ο κ. Παναγιωτόπουλος; Να πληρώσουν τα διάφορα υπουργεία να καλύψουν τις ανάγκες τους. Άλλωστε το είπε και ο κ. Οικονόμου: «Ο τζάμπας πέθανε». Και δεν πέθανε μόνο για όσους οφείλουν στο κράτος, αλλά και το αντίστροφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This