Κόντρα Στυλιανίδη – Χαρδαλιά

Must Read

Ο ανταγωνισμός έχει πάρει… φωτιά. Επί των ημερών ποίου θα γίνει το μεγαλύτερο ρεκόρ απανθράκωσης της Ελλάδος;

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Όταν μας… προστάτευε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κατόρθωσε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο: Μέσα σε έναν χρόνο απανθρακώθηκε έκταση για την οποία στο παρελθόν χρειάστηκαν οκτώ έτη πυρκαγιών για να γίνει κάρβουνο! Η συνολική καμένη έκταση του 2021 έφτασε το άθροισμα των καμένων εκτάσεων της οκταετίας 2013-2020! Σύμφωνα με το meteo.gr, που χρησιμοποίησε ως βάση τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πληροφόρησης για Δασικές Πυρκαγιές, κατά τη διάρκεια του 2021 «χαρτογραφήθηκαν στην Ελλάδα 84 συμβάντα δασικών πυρκαγιών, τα οποία κατέκαψαν συνολική έκταση που ξεπερνά τα 1.300.000 στρέμματα».

Όλοι όσοι αντιπαθούν ή εχθρεύονται την Ελλάδα σίγουρα στεναχωρήθηκαν όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς παύθηκε από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, αλλά στη συνέχεια αναθάρρησαν. Αφενός διορίστηκε από τον πάντα διορατικό Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας (κι αυτό σε χώρα που γειτνιάζει με την Τουρκία!) κι αφετέρου τον διαδέχθηκε μια απίθανη ταλεντάρα, μια μεταγραφή αεροδρομίου.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης όχι μόνο κάθισε στην υφυπουργική πολυθρόνα του Χαρδαλιά, αλλά την αναβάθμισε κιόλας. Την έκανε υπουργική. Ο κ. Στυλιανίδης είναι βεριτάμπλ υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, ένα καθαρόαιμο άτι της πολιτικής, ένα γκανιάν… Έχει ήδη ενθουσιάσει κοινό και με κριτικούς με τις επιδόσεις του στον χιονιά και τον αποκλεισμό χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, οι ενθουσιώδεις συλλέκτες πολιτικών και κομματικών σπανιοτήτων έχουν τοποθετήσει στις καλογυαλισμένες προθήκες τους τη δικαιολογία Στυλιανίδη για το πυροσβεστικό φιάσκο στη Γλυφάδα, στη Βούλα και τη Βάρη: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και του ανάγλυφου της περιοχής». Λες και προσπάθησε να σβήσει πυρκαγιά στην έρημο Ατακάμα, σε χαράδρα των Πυρηναίων, σε απομακρυσμένο δάσος του Καναδά ή σε λησμονημένη γωνιά του Βανουάτου.

Δεν έχει, λοιπόν, όλα τα φόντα ο απίθανος Χρήστος Στυλιανίδης να φτάσει και να ξεπεράσει τον στρατηγό τσέπης Νίκο Χαρδαλιά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δίχως τέλος το «ράλι» της ακρίβειας στα καύσιμα – «Φωτιά» στην αμόλυβδη μία «ανάσα» πριν από το Πάσχα

Μόλις λίγες ημέρες έχουν μείνει για την «έξοδο» των εκδρομέων, ενόψει Πάσχα και το «ράλι» της ακρίβειας στα καύσιμα,...

More Articles Like This