Η κοροϊδία των Πρεσπών

Must Read

Διαβολίζω στην Political: «Οι γείτονες προκαλούν πάλι με τα ποδόσφαιρο. Τα Σκόπια παραβαίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Χωρίς το “Βόρεια” στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βουλγαρία για το Nations League. Εναν χρόνο μετά την αθλιότητα στο Euro η ομοσπονδία τους κάνει τον… Κινέζο».

Το θέμα δεν είναι οι Σκοπιανοί. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Το θλιβερό είναι το τι κάνει η δική μας ομοσπονδία αλλά και ο Ελληνας γ.γ. της UEFA κ. Θεοδωρίδης. Ελπίζω τώρα ο κ. Μπαλτάκος να πράξει τα δέοντα ώστε οι κουτοπόνηροι γείτονες να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις και να αφήσουν τα τερτίπια. Ομως αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά τι ρεζίλι ήταν αυτό που υπέγραψαν οι Τσίπρας, Κοτζιάς (εκείνος με το καουμπόικο καπέλο…) και σία.

Τόσα παράθυρα ούτε οι νόμοι που ψηφίζουν τα καμάρια μας στη Βουλή, παραμονές Χριστουγέννων, που βολεύουν όλη την εκλογική τους πελατεία. Τη διάβασε, άραγε, κανένας νομικός που να έχει τελειώσει τη… Νομική; Σε λίγο να περιμένουμε και «Εκκλησιά Μακεδονίας», καθόσον καλόμαθε η γριά στα σύκα, εκτός κι’ αν τους το απαγορεύσει ο… πατριάρχης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Οι έξι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του ΟΠΑΠ Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 15, 18, 22, 42 με Τζόκερ το 14.  Ένα...

More Articles Like This