Από μικρό κι από τρελό

Must Read

Έτσι εξηγείται! Διάβασα στο newsbreak.gr ότι η σύζυγος του προέδρου της Ουκρανίας δήλωσε ότι ο εννιάχρονος γιος της, Kyrylo, δίνει στον πατέρα του συμβουλές για στρατιωτικά θέματα!

«Είναι πολιτικός επιστήμονας που μεγαλώνει, τα ξέρει όλα, μας δίνει στρατιωτικές συμβουλές, τι να αγοράσουμε… Και στον πατέρα του επίσης… Τι τανκς, αεροπλάνα, ελικόπτερα πρέπει να αγοράσουμε, τι μας λείπει. Ποιες χώρες μάς βοηθούν πολύ, ποιες χώρες μάς βοηθούν καλά. Είναι στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, μπορείς να του μιλάς για αυτό για μήνες».

Να, λοιπόν, που (ξανα)αποδεικνύεται ότι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να παίζεις τα στρατιωτάκια. Το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ουκρανίας καταρτίζει ο εννιάχρονος Kyrylo. Γι’ αυτό οι Ουκρανοί ζητούν τα παλιά μας ΒΜP 1 και τους πιάνουμε κότσους, ενώ εμείς θα πάρουμε τα καινούργια από τη Γερμανία. Πότε είναι άγνωστο, αλλά θα τα πάρουμε και να μην επεκταθούμε τώρα στο θέμα αυτό.

Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή το Ζελενσκάκι θα μπερδέψει τα όπλα με τα πλέιμομπιλ και άντε μετά να βρεις άκρη. Εχει, άραγε, τέλος η ανθρώπινη ηλιθιότητα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ξανά στο δικαστήριο για σεξουαλικά εγκλήματα

Μία υπόθεση με πολλά επεισόδια! Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν θα δικαστεί ξανά στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο...

More Articles Like This