Δημογραφικό προγκρόμ

Must Read

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας τα πράγματα έχουν ως εξής για το δημογραφικό πρόβλημα. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν κάνετε παιδιά. Οπότε πρέπει να φέρουμε ξένους που κάνουν παιδιά, για να μη μειωθεί ο πληθυσμός.

  • Από τη Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου*

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά που κάνετε δεν είναι εργάτες. Οπότε πρέπει να φέρουμε ξένους που είναι και εργάτες και κάνουν και παιδιά, για να μη μειωθεί ο πληθυσμός.

Το τρίτο πρόβλημα είναι ότι γερνάτε, οπότε πρέπει να φέρουμε πάλι ξένους που είναι νέοι, εργάτες, κάνουν παιδιά και έτσι δεν μειώνεται ο πληθυσμός.

Το τέταρτο πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες εργάζονται και αυτό τις εμποδίζει να κάνουν οικογένεια. Οπότε φέρνουμε γυναίκες που δεν εργάζονται, κάνουν παιδιά και έτσι δεν μειώνεται ο πληθυσμός.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο όσοι δεν κάνουν παιδιά. Υπάρχει επίσης θέμα με όσους κάνουν παιδιά. Διότι, πρώτον, αυτοί δεν τα κάνουν εργάτες. Δεύτερον, τα κάνουν ανώμαλα και θέλουν το άλλο φύλο, αντί να δοκιμάσουν ένα από τα υπόλοιπα εξήντα φύλα που υπάρχουν και πολυδιαφημίζονται τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η ανωμαλία της ετεροφυλοφιλίας έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αναπαραγωγής του είδους και αυτό δεν το θέλουμε όπως έχετε καταλάβει. Διότι ναι μεν λύνει το Δημογραφικό, αλλά δεν το λύνει όπως θέλουμε εμείς, με νέες αφίξεις. Πάντως μη φοβάστε ότι η Ελλάδα θα πεθάνει. Αυτά τα λένε μόνο κάτι ψεκασμένοι. Άλλωστε το είχε πει και ο Τρικούπης: «Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση».

Το ότι βέβαια η Ελλάς στηρίχτηκε στο ελληνικό στοιχείο για να ζήσει, έκανε πολέμους, όπου σκοτώθηκαν Ελληνες για αυτόν τον τόπο, το ότι Ελληνες δούλεψαν και πρόκοψαν για αυτήν τη χώρα και όχι το Πέρα από την Αφρική και τα βάθη της Ασίας, καθώς η χώρα δεν είχε ποτέ αποικίες, δεν τα υπολογίζουμε.

Άλλωστε και να μη ζήσει η Ελλάς, όπως είναι βέβαιο με την αντικατάσταση πληθυσμού που ανακοίνωσε περήφανος ο πρωθυπουργός, άντε βρες τους υπεύθυνους σε μερικές δεκαετίες που θα φοράς μπούρκα και θα έχεις Πακιστανό δήμαρχο και Αφρικανό πρωθυπουργό, να τους ζητήσεις ευθύνες.

Θυμίζει την ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Κωνσταντάρα στον ρόλο του βουλευτή Μαυρογιαλούρου να λέει όλο χαρά «Θα σας εξαφανίσωμεν». Μόνο που προχτές ο πρωθυπουργός δεν υποδυόταν κάποιον ρόλο. Το «θα σας εξαφανίσωμεν» το είπε εμμέσως πλην σαφώς ως πρωθυπουργός της χώρας από το βήμα ενός συνεδρίου με θέμα το Δημογραφικό. Πολύ σοβαρά. Και εμείς πολύ σοβαρά πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για να μη συμβεί ο αφανισμός.

*Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Sorbonne Nouvelle-Paris III

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΛΑΡΚΟ: Κυβερνητική δέσμευση για -προσωρινή- παράταση συμβάσεων των εργαζομένων

Δεν έφυγαν με άδεια χέρια οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, καθώς, κατόπιν συνάντησης των εκπροσώπων τους με εκπροσώπους της κυβέρνησης...

More Articles Like This