Δειλοί φυγόστρατοι

Must Read

Ένα αναπάντεχο φαινόμενο που βίωσα τις τελευταίες ημέρες, λόγω της τουρκοελληνικής κρίσης που διανύουμε, ήταν οι άνανδρες κραυγές ενδοτισμού και δειλίας διαφόρων ψευδοπατριωτών στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι καλούν στα σοβαρά τούς συμπολίτες μας να φυγοστρατήσουν, επειδή η τρέχουσα κυβέρνηση που έχουμε δεν είναι πατριωτική […].

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Δηλαδή σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με τον επικυρίαρχο βάρβαρο γείτονά μας, καλούν στα σοβαρά τούς στρατεύσιμους άντρες να μη συνδράμουν στην άμυνα του έθνους μας, επειδή διαφωνούν πολιτικά με το Μαξίμου. Αν πραγματικά θεωρεί οποιοσδήποτε πατριώτης τον τρέχοντα πρωθυπουργό ως μεγαλύτερο εχθρό του έθνους, από τον προαιώνιο ανατολίτη καπηλευτή της ιστορικής Γης μας (της Ιωνίας και του Πόντου) και γενοκτόνο του αίματός μας, τότε το αξιακό του σύστημα είναι σαθρό, και είναι άνθρωπος κακόβουλος, με ατομικιστική ατζέντα, που ουδόλως νοιάζεται για την Ελλάδα μας.

Είναι βασική αρχή για έναν έντιμο πατριώτη να στηρίζει τον λαό του σε τόσο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές για τη συλλογική μας ακεραιότητα, οποιοσδήποτε και να έχει εκλεγεί με δημοκρατικό τρόπο ως επικεφαλής του κράτους.

Ακόμα και όταν μας κυβερνούσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ., που με καταστροφικό τους χειρισμό χαρίστηκε η Μακεδονία μας στα Σκόπια με την κατάπτυστη συνθήκη των Πρεσπών, που έχω προσωπικά κατακεραυνώσει, ακόμα και τότε, προσωπικά θα πολεμούσα οποιονδήποτε εχθρό με καλούσε το έθνος μου να αντιμετωπίσω ώστε να σώσω τα αγέννητα παιδιά μας και να μη διαρρηχθεί το πανάρχαιο κοινωνικό συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι πρόγονοί μας με αίμα και αποτελεί επιταγή για κάθε γενιά. Το οποίο συμβόλαιο μας υπαγορεύει ότι θα πεθάνουμε πολεμώντας ο ένας για τα παιδιά του άλλου και αποτελεί τη βάση του έθνους μας.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν δειλό φυγόστρατο, που με άναρθρες κραυγές προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια και τον εθνομηδενισμό στον λαό μου σε τόσο δύσκολες στιγμές που διανύουμε, να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μου αφήνοντάς τα απροστάτευτα. Πατάμε σε χώμα που έχει τραφεί με κόκαλα και αίμα.

Κανένας ενδοτικός και παραληρηματικός ρίψασπις δεν θα μπορέσει, με τον πανικό που θέλει να διασπείρει, να κάμψει την αδιαμφισβήτητη ομοψυχία και το απαράμιλλο θάρρος που χαρακτηρίζουν τον λαό μας εδώ και τέσσερις χιλιετίες. Εναν λαό που άντεξε τα προερχόμενα χτυπήματα από την Ανατολή εκατοντάδες φορές, προστατεύοντας όλη τη Δύση, και είμαι προσωπικά σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε με ομόνοια και αυτή τη φορά.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μ. Φουρτούλα: «Η Αθήνα είναι αχόρταγη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα φαβορί για τον τίτλο»

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά στη «Δίκη»

More Articles Like This