Ελβετικές ανοησίες

Must Read

Κατ’ αρχάς να θυμίσουμε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει… «Πεντάγωνο». Στην πανδημία, ο ελληνικός λαός επανειλημμένως χαρακτηρίστηκε από την κυβέρνηση «ψεκασμένος» κ.λπ.

Ακολούθησε η εξύβριση κατά επαγγελματικό κλάδο, με πρώτους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Σειρά έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις (Ε.Δ.) από τον -υποτιθέμενο- ηγέτη τους. Εδώ και πολλές δεκαετίες οι προμήθειες των Ε.Δ. γίνονται με ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα, στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες επιτελείς με προτάσεις και παρατηρήσεις, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση.

Μέχρι τώρα δεν έβγαινε ΤΙΠΟΤΑ προς τα έξω. Και ήρθε τώρα ο κ. Παναγιωτόπουλος να κατηγορήσει τους αξιωματικούς ότι αφήνουν πράγματα να διαρρέουν, τα οποία χειρίζεται προσωπικώς ο πρωθυπουργός. Είναι άκρως επικίνδυνο αυτό που κάνει τέτοιες εποχές ο υπουργός. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το αίσθημα ευθύνης των ανδρών των Ε.Δ. είναι ιδιαίτερα αυξημένο και δεδομένη η ευαισθησία τους σε θέματα εθνικής ασφαλείας.

Ας ψάξει λοιπόν αλλού για ελβετικά τυριά, είτε με τρούπες είτε μουχλιασμένα. Και, αλήθεια, έχει αποδείξεις για αυτά που λέει; Και, αν ναι, γιατί δεν διατάζει προανακρίσεις, αλλά πετάει λάσπη; Και κάτι ακόμη: Ο υπουργός δεν καταγγέλλει. Αν έχει αποδείξεις, αποστρατεύει.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΥΠΕΞ Ιράν για χτύπημα στην Ισφαχάν: «Δεν ήταν από το Ισραήλ, παιδικά παιχνίδια τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν»

Πλήρη υποβάθμιση του χτυπήματος που σημειώθηκε χθες τα ξημορώματα στην Ισφαχάν έκανε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν.Αρχικά,...

More Articles Like This