Θα δούνε πεταλούδες…

Must Read

Επιτέλους! Τα γεγονότα με υποχρεώνουν -και το κάνω με μεγάλη χαρά- να συγχαρώ Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη (και όχι στην Ισταμπούλ, κ. πρωθυπουργέ) τα «χώσανε» για τα καλά στον Τούρκο υπουργό Άμυνας κ. Ακάρ και τον ανάγκασαν να θυμηθεί ότι έχει… δουλειά και να αποχωρήσει.

Οι Έλληνες βουλευτές απλώς υπενθύμισαν με σθένος στον κ. Ακάρ μερικές αλήθειες, τις οποίες καλό θα είναι να θυμάται και αυτός και οι προϊστάμενοί του. Εκτός αυτού, όμως, η αντιπροσωπία μας έδειξε και κάτι άλλο σε φίλους και εχθρούς: Ότι σε κάθε περίπτωση και παρά τους εσωτερικούς σκυλοκαβγάδες μας, όλοι -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- είμαστε ενωμένοι και αν χρειαστεί, θα ξαναδούν οι επίδοξοι επιβουλείς πεταλούδες κόκκινες, πράσινες και κίτρινες, κι αυτή τη φορά μάλιστα θα προστεθούν και γαλάζιες, όπως είδε η Βουγιουκλάκη μετά τον φούσκο από τον Παπαμιχαήλ.

Για την ιστορία, οι βουλευτές που ανάγκασαν τον κ. Ακάρ να θυμηθεί τις κοινωνικές υποχρεώσεις του είναι οι Σπ. Λιβανός και Μαν. Βολουδάκης από τη Ν.Δ., Θ. Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και Ανδρ. Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Μπράβο τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τη ΝΙΚΗ

Πριν από τουλάχιστον έναν μήνα δύο διαχρονικές έγκυρες πηγές της στήλης, μία εκκλησιαστική και μία διπλωματική με καλή γνώση...

More Articles Like This