Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Must Read

Η λεγόμενη πολιτική ορθότητα είναι πνευματική δικτατορία, όπως αποδείχθηκε και από την πρόσφατη διαγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που τόλμησε να πει το αληθές και λογικό, πως η παχυσαρκία δεν πρέπει να εκθειάζεται, δεν πρέπει χάριν της παράνοιας της πολιτικής ορθότητας να προβάλλονται τέτοια πρότυπα, που στην πραγματική ζωή σημαίνουν υποψηφιότητα για διαβήτη, έμφραγμα, εγκεφαλικό και πολλά άλλα.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης*

Εμένα θα με βόλευε ίσως η υστερική αντίδραση όσων παίζουν δικτατορία με λέξεις. Σύμφωνα με αυτούς, είμαι πρότυπο ομορφιάς, πολύ γαμάτος και το γεγονός πως πλέον είπα να συμμαζέψω τον εαυτό μου και άρχισα να χάνω βάρος, έχοντας ήδη ξεφορτωθεί 20 κιλά, με κάνει ύποπτο φασισμού, διότι στο βασίλειο των ημίτρελων νεομαρξιστών του δικαιωματισμού οι χοντροί είναι ίδιοι, ίσως και ομορφότεροι από τους αδύνατους, οι κοντοί ίσοι με τους ψηλούς κ.ο.κ., αλλά, τι λέμε, εδώ λένε πως ο Μήτσος που έχει διαταραχή φύλου και φοράει φουστάνια πρέπει να θεωρείται θεσμικά και κοινωνικά γυναίκα και γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο να έχει αιδοίο, μήτρα, ωοθήκες, σάλπιγγες και άλλα τέτοια φασιστικά για να γράφει η ταυτότητα του «γυναίκα» και όποιος διαφωνεί είναι ρατσιστής, νεοναζί κ.λπ.

Επίσης, αντίστοιχα η Μαλάμω, που νιώθει άντρας κι ας έχει αιδοίο και όλα αυτά που λείπουν από τον Μήτσο που λέγαμε, αφού αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας πρέπει να της φτιάξουμε νόμους, να θεωρείται άντρας κι όποιος διαφωνεί, είπαμε, είναι φασίστας.

Και βεβαίως αυτοί οι δύο μπορεί να παντρευτούν, γαμπρός να είναι η Μαλάμω και νύφη ο Μήτσος ή να διαλέξουν ανατομικά ομοίους τους, ό,τι τους κάνει κέφι, αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε και παιδιά για υιοθεσία. Τα οποία παιδιά για να είναι προς υιοθεσία έχουν ήδη υποστεί μια συμφορά, ορφάνια ή εγκατάλειψη, στην οποία συμφορά θα προσθέσουμε ένα πείραμα, μια βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών να έχουν γονείς, Μάνα και Πατέρα, μητρικό και πατρικό πρότυπο. Ήδη προαναγγέλλεται από επίσημα χείλη πως θα μας φέρουν τέτοιους νόμους, όπου ο πόλεμος στο πρόσωπο και στη φύση του Ανθρώπου θα γίνει πλέον επίσημος θεσμός. Το παράλογο θα υπάρχει σε ΦΕΚ.

Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας δεν θέλει απλώς να μας απαγορεύσει τι θα λέμε, αλλά και να μας επιβάλει τι θα σκεφτόμαστε. Θέλει να ενσταλάξει μέσα μας τον φόβο για το διαδικτυακό, καταρχήν, λιντσάρισμα και μακροπρόθεσμα να επιβάλλει στις συνειδήσεις μας το αφύσικο ως φυσιολογικό, το άσχημο ως όμορφο, το νοσηρό ως υγιές.

Η χώρα, το Έθνος έχει άλλες προτεραιότητες κινδύνων και ουσιωδών θεμάτων. Στη χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη, όπου δεν θα υπάρχουμε σε λίγες δεκαετίες, αν αφεθούμε στην υπάρχουσα μαλάκυνση που μας δέρνει, κάποιοι αναλώνουν τρομερή ενέργεια για την υπεράσπιση ανοησιών και φαντασμάτων, για την επιβολή νοσηρών προτύπων. Οταν ένας άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα, πάσχει από μια διαταραχή, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να του λες «είσαι τέλειος, είσαι μια χαρά, δεν έχεις τίποτα» κι αυτοί που σου λένε το αντίθετο είναι ρατσιστές και φασίστες.

Μαντέψτε ποιος είναι αυτός που θα έχει αργά ή γρήγορα μετωπική με την πραγματικότητα.
Οποιος ενοχλείται από τις λέξεις, από το ύφος του μηνύματος και δεν αποδέχεται το ίδιο το μήνυμα και την απόλυτη λογική του έχει πρόβλημα. Εάν μου πείτε πως είμαι θεός, ο ομορφότερος, θα το εκλάμβανα μόνο ως δούλεμα.

Η πολιτική ορθότητα και η λογοκρισία και αυτολογοκρισία που θέλει να επιβάλλει είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία, για τα δικαιώματα των πολιτών, αλλά ακόμη και για την υγεία τους, αφού αυτή η ισοπέδωση και οι αφύσικες θεωρίες οδηγούν ανθρώπους με προβλήματα σε μια ψευδαίσθηση πως όλα είναι καλά και ωραία, πως ίσως τα προβλήματά τους όχι μόνο είναι ανύπαρκτα, αλλά πως τους κάνουν και ξεχωριστούς, καλύτερους από τους άλλους.

Εν τω μεταξύ, πολλοί από αυτούς που επιτέθηκαν στη Λατινοπούλου είναι οι ίδιοι που υποδέχθηκαν με χυδαίο body shaming τον νέο Αμερικανό πρέσβη κ. Τσούνη, και στην πρώτη ευκαιρία χρησιμοποιούν ύβρεις και χαρακτηρισμούς στην πολιτική διαμάχη, που βασίζονται στο φύλο, στην ηλικία, την εμφάνιση. Οταν μου γράφουν πως είμαι χοντρός, λέω πως έχω και το ανάλογο μπόι και γελάω, διότι εγώ μπορώ να αδυνατίσω, αλλά αυτοί/ές πάντα θα είναι ηλίθιοι και κακόψυχοι. Σίγουρα πάντως αναγνωρίζω πως είναι πρόβλημα που πρέπει να λύσω για προστασία της υγείας και δεν απαιτώ να με αποκαλείτε γουάου, κούκλο και τον ομορφότερο άντρα στην πολιτική, αυτός είναι ο Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτη καταδίωξη διαρρήκτη σε ταράτσες και μπαλκόνια στην Ομόνοια!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που έχουμε δει μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια.Όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε...

More Articles Like This