Οικονομικοί (;) σύμβουλοι

Must Read

Αυτοί οι οικονομικοί σύμβουλοι του κ. πρωθυπουργού πρέπει να είναι και πολύ αστέρια. Όπως και ο ίδιος άλλωστε. Αφήνουν τη βενζίνη να απογειωθεί, παραφουσκωμένη από τους φόρους κ.λπ., ή επιτρέπουν στη ΔΕΗ να κάνει εκτοξεύσεις λογαριασμών στο Διάστημα και αφού μας γονατίσουν, τότε εξαγγέλλουν μέτρα ανακούφισής μας, όπως βέβαια αυτοί τα εννοούν.

Δηλαδή, δίνουν 39 ευρώ εφάπαξ για ένα τρίμηνο για τη βενζίνη (δεν γεμίζεις πλέον ούτε το μισό ρεζερβουάρ) και κάποια μικροποσά για να αντιμετωπίσεις τη ληστεία της ΔΕΗ. Και αυτό το λένε «κοντά στον πολίτη». Άσε που για να πάρεις αυτά τα χρήματα θα πρέπει να έχεις μάστερ στην Πληροφορική, στα λογιστικά και τα Μαθηματικά.

«Εξι βήματα για να πάρετε τα 600 ευρώ», βοηθούσε μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα. Δεν θα ήταν πιο εύκολο να τιθασεύσουν τις τιμές και τα… υπερκέρδη (γράφε αισχροκέρδεια) μερικών μερικών αφού το διοικείν εστί προβλέπειν; Αλλά για ποια πρόβλεψη και ποια διοίκηση μιλάμε; Εδώ έχουμε άλλες δουλειές, πιο επείγουσες, καθώς πλησιάζουν εκλογές. Να τακτοποιήσουμε και να διορίσουμε νύφες και εγγόνια, αδερφές και συμπεθέρες, γιους και ανιψιούς. Άτιμη κοινωνία που άλλους τούς ανεβάζεις κ.λπ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η γενναία κατσίκα: Τα έβαλε με αγριογούρουνο για να σώσει το μικρό της

Συγκλονιστικές οι εικόνες που κατέγραψαν στη Νέα Νότια Ουαλία Αυστραλοί κυνηγοί, με πρωταγωνίστρια μια ηρωίδα κατσίκα.Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε ένα...

More Articles Like This