Μαθήματα αυτοπροβολής στην ΕΛ.ΑΣ.!

Must Read

Είναι απόφαση της κυβέρνησης στο καλάμι που έχουν καβαλήσει οι πολιτικοί να… επιβιβαστούν και οι αστυνομικίνες

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Έγραφε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σε άρθρο του την Τετάρτη: «Ενα καινοτόμο πρόγραμμα για τις Ελληνίδες αστυνομικούς παρουσίασαν σήμερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Google. Στην εκδήλωση με θέμα “I am Remarkable”, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Αξιωματικών, συμμετείχαν 40 γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. από διάφορες υπηρεσίες. Στόχος ήταν η εκπαίδευσή τους σε ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ, καθώς και η αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αστυνομικοί στον εργασιακό τους χώρο, ώστε να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αυξηθούν ο ρόλος και η προσφορά τους».

Τα κεφαλαία γράμματα στην παραπάνω φράση δεν είναι του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αλλά δική μας πινελιά, διότι επιθυμούμε να αναδειχθεί η νεοταξική φιλελέ λιμπεράλ και αρκούντως φλοράλ δικαιωματική αρλούμπα ως βασικότατος παράγων διαμόρφωσης της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Τάκης -νιάου- Θεοδωρικάκος είναι συλλεκτικός υπουργός. Ίσως να είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη που έχει ανακοινώσει πως επικοινώνησε με στρατηγούς της Αστυνομίας για να κάνουν τη δουλειά τους στην περίπτωση του γατιού που κλότσησε ασυνείδητος πελάτης εστιατορίου – δείχνοντας έτσι εμπράκτως και χωρίς να το δηλώνει ότι: α) ούτε καν γι’ αυτή την υπόθεση δεν θεωρεί ικανούς τους υφισταμένους του και β) ο νόμος στην Ελλάδα εφαρμόζεται από τις Αρχές όχι αυτομάτως και αδιακρίτως, αλλά με υπουργική παρέμβαση.

Και τώρα, που το πιστολίδι πέφτει σύννεφο στην Ελλάδα και δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας (και σε πολλά σημεία της επικράτειας) μετά τη δύση του ηλίου, ο κ. Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι αυτό που λείπει από την ΕΛ.ΑΣ. είναι να μάθουν οι αστυνομικίνες να αυτοπροβάλλονται. Και όρισε μάλιστα ως… δασκάλα αυτοπροβολής την Google!

Οι αστυνομικίνες ίσως μάθουν, ίσως και να μη μάθουν να αυτοπροβάλλονται από την Google. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όμως, μας δείχνει κάθε ημέρα ότι η εξουσία έχει πάρει άριστα σε όλες τις εξετάσεις αυτοδιασυρμού που δίνει εδώ και μία τριετία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαροπαλεύει 25χρονος τουρίστας μετά από σοβαρό ατύχημα – Έπεσε με το κεφάλι σε βράχια!

Ήρθε να περάσει ευχάριστες στιγμές στην χώρα μας και κατέληξε να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας...

More Articles Like This