Η μόδα του ανθελληνισμού

Must Read

Αγαπούν, καθώς λένε, την Ελλάδα, αλλά δεν θέλουν να βλέπουν Έλληνες ούτε σε φωτογραφία

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Δεν υπάρχει πολιτικοϊδεολογική παράταξη που να μην έχει από πλεόνασμα μέχρι εντοπίσιμες ποσότητες ανθελληνισμού. Για την Αριστερά (κι αυθεντική Αριστερά μπορεί να θεωρηθεί μόνο το ΚΚΕ, αφού όλα τʼ άλλα είναι ιμιτασιόν) δεν μπορεί να γίνει λόγος. Το κόμμα είναι εκτός συναγωνισμού. Τι να πει κάποιος για την παράταξη που ήθελε να πασάρει τη Μακεδονία μας στους Σλάβους και να καταντήσει τη χώρα ουρά της Σοβιετίας; Πώς να πάρεις στα σοβαρά κόμμα που ακόμα και σήμερα υπερασπίζεται κατά συρροή φονιάδες όπως ο Στάλιν; Η στάση του ΚΚΕ είναι αναμενόμενη. Οι άνθρωποι ψωνίσανε πολιτική απέξω, που εφαρμόστηκε (κι απέτυχε παταγωδώς) έξω και κατευθυνόταν απέξω. Το μόνο ελληνικό στοιχείο πάνω του ήταν οι αφελείς, πρόθυμοι αγγαρειομάχοι οπαδοί, που πέρασαν μια ζωή αγωνιζόμενοι για κάτι λιγότερο από το τίποτε.

Ενώ η Αριστερά έχει τόσα ψεγάδια, που δεν αξίζει τον κόπο να τα αναλύσεις εκ νέου (μια και έχουν αναλυθεί επαρκώς στο παρελθόν), μπορείς να πεις κάτι για τους ευρωλιγούρηδες, εκσυγχρονισμένους μερκελιστές που αντιμετωπίζουν τους Ελληνες σαν παρακατιανούς, που δεν πέρασαν Διαφωτισμό, σαν μπουλούκι ανοργάνωτων και άξεστων ιθαγενών, οι οποίοι μπορεί να… φωτιστούν μόνο αν τους λούσουν ακτίνες πολιτικού φωτοδότη ηλίου. Αυτές οι ακτίνες που δύνανται να περάσουν στους Ελληνες τα νάματα του φιλελεδισμού πρέπει πρώτα να περάσουν μέσα από το χάσμα των μπροστινών δοντιών του Βέλγου φιλελέ Γκι Φέρχοφσταντ.

Οι ευρωλιγούρηδες, εκσυγχρονισμένοι μερκελιστές, που ακούνε για Βέλγιο και κόβουν φλέβες, ακούνε για Ολλανδία και λιγώνονται, κι ακούν για Γερμανία και τσουτσουριάζουν από τη συγκίνηση, είναι πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά μόνο αν ξεπαστρευτούν οι Ελληνες και απομείνουν στη χώρα οι υπάλληλοι του εντόπιου γραφείου της Κομισιόν, οι ΜΚΟ, οι τουρίστες, οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί που ψηφίζουν Μνημόνια είτε τα έχουν διαβάσει είτε όχι.

Τώρα, πώς γίνεται αυτοί που έχουν περάσει «Διαφωτισμό» να διαπράττουν μαζικά εγκλήματα στις αποικίες τους, να πλιατσικολογούν τον πλανήτη και να στήνουν βιομηχανίες θανάτου, όπως το Αουσβιτς, είναι ζήτημα που δεν επιθυμεί να σχολιάζει ο φιλελές…
Συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής παίζει μπάλα με τον Βασίλη Χατζηπαναγή!

Ένας εκ των κορυφαίων αθλητικών δημοσιογράφων (και επίσης παραγωγός, εκδότης και διευθυντής εφημερίδων) της βόρειας Ελλάδας, ο Νίκος Πετρουλάκης,...

More Articles Like This