Μπακογιάννειος αθηναϊκή παρακμή

Must Read

Η λέπρα του γκράφιτι περικυκλώνει την Ακρόπολη. Η οδός Τριπόδων στην Πλάκα είναι η αρχαιότερη της Ευρώπης και φέρει το ίδιο όνομα από την εποχή του Περικλή.

Κοιτάξτε την κατάντια της στις φωτογραφίες 2, 3 και 4. Δείτε και την οδό Σχολείου, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Ιερό Βράχο (φωτό 5 & 6).

φωτογραφία 2
φωτογραφία 3
φωτογραφία 4
φωτογραφία 5
φωτογραφία 6

Η μίνι περιήγησή μας στον εκβαρβαρισμό του άστεως της θεάς Αθηνάς ολοκληρώνεται με την οδό Βύρωνος (συνδέει την Πλάκα με τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου), όπου στις φωτογραφίες 7 και 8 βλέπουμε τα έργα των πνευματικών απογόνων κάθε βαρβάρου που διαγούμιζε τον τόπο κατά το πέρασμα των χιλιετιών.

Η δημαρχία Μπακογιάννη θα μείνει στην Ιστορία για τον… μεγάλο περίπατο που πήγαν η ασφάλεια, η αισθητική και η ποιότητα ζωής στην πρωτεύουσα.

φωτογραφία 7
φωτογραφία 8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηχηρή παραδοχή από το Πεντάγωνο ότι έστειλαν κρυφά πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο

Νωρίτερα αυτό τον μήνα το αμερικανικό Πεντάγωνο προχώρησε στην παραδοχή ότι οι ΗΠΑ παρέδωσαν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία. Σύμφωνα...

More Articles Like This