Η επαναφορά της ισλαμικής μαντίλας

Must Read

H πρόσφατη εμφάνιση της μαντίλας και της μπούρκας σε δύο εμβληματικές πόλεις της Ελλάδος, αφενός γύρω από τον Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Καλαμάτα

  • Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά

… όπου στις 23 Μαρτίου του 1821 οι Μεσσήνιοι και οι Λάκωνες υιοθέτησαν διά του δικαίου της ισχύος των όπλων την πολιτική θέση της απεμπλοκής της αναγκαστικής συμβίωσης με το Ισλάμ, και αφετέρου στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης, όπου Σύρος πρόσφυγας το Πάσχα του 2019 κατέβασε και ποδοπάτησε την ελληνική σημαία («αναφαίρετο δικαίωμα» που χορήγησε ο κ. Βαρβιτσιώτης), οριοθετεί την πολιτική, εθνολογική και κοινωνική μετάβαση της χώρας στις πολιτικές αρχές που επέβαλε ο Μωάμεθ ο Πορθητής τη χρονική περίοδο που μεσολάβησε από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 έως την επανάσταση του 1821.

Η Ελλάδα ταχύτατα μετατρέπεται εκ νέου σε χαλιφάτο με τη βοήθεια του σύγχρονου «νομιμοποιημένου» πολιτικού δούρειου ίππου που σκοπό έχει να αλώσει τη «νέα Τροία» μέσω του μαζικού μουσουλμανικού εποικισμού. Όλοι οι πολίτες της υφηλίου μπορούν να εισέλθουν ελευθέρως στην Ελλάδα όπου με συνοπτικές διαδικασίες λαμβάνουν ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και επιδόματα, τα οποία οι αυτόχθονες ούτε στα πλέον τολμηρά όνειρά τους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Ταυτόχρονα, όμως, οι έποικοι δεν μπορούν να εξέλθουν επειδή η έξοδός τους απαγορεύεται εξαιτίας του ερμητικού σφραγίσματος των συνόρων της από τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί το κατακλυσμιαίο μέγεθος της πληθυσμιακής μετακίνησης του Τρίτου Κόσμου και τις επιπτώσεις του.

Η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορά της εγκλωβίζοντας τους επήλυδες στην Ελλάδα, μετατρέποντάς τη σε ένα τεράστιο hot spot. Αντιθέτως, η θετική αντιμετώπιση σύσσωμου του πολιτικού συστήματος στη μαζική εγκατάσταση ετερογενών πληθυσμών στην Ελλάδα είναι κατανοητή επειδή σχετίζεται με την ενεργοποίηση και την εφαρμογή της κοινωνικής μηχανικής. Δηλαδή, οι επερχόμενες εθνοτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές αντιθέσεις και οι συγκρούσεις που νομοτελειακά θα λάβουν χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα στη χώρα μας, απόηχος των γεγονότων του Λιβάνου, της Συρίας και της Βοσνίας, εγγυώνται τη διαιώνιση των ίδιων πολιτικών τζακιών στην εξουσία. Κατανοητή είναι επίσης και η δυναμική του μαύρου πολιτικού χρήματος που σχετίζεται με τον εποικισμό, τις ΜΚΟ και τις διάφορες οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης.

Αν εξαιρέσουμε την πολιτική παράνοια του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΜέΡΑ25 απέναντι στην ενθάρρυνση του μαζικού εποικισμού, απόρροια του ρατσιστικού ανθελληνισμού και της εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων, υπάρχουν ερωτήματα εάν οι πολιτικοί ταγοί της Ν.Δ. έχουν αντιληφθεί ότι η μαζική εγκατάσταση εποίκων με τα χρήματα των αυτοχθόνων λειτουργεί ως μαγνήτης προς την όλο και αυξανόμενη πληθυσμιακή δεξαμενή του Τρίτου Κόσμου, που αριθμεί αρκετά δισεκατομμύρια ψυχών και συνεπώς είναι ανεξάντλητη. Αν σήμερα εισέρχονται ελευθέρως στην Ελλάδα 1.000 έποικοι την ημέρα, πόσοι θα έλθουν αύριο, μεθαύριο ή έπειτα από πέντε χρόνια; Είναι λοιπόν πλήρως κατανοητό ότι τους πολιτικούς όχι μόνο δεν τους απασχολούν ο μαζικός εποικισμός της χώρας και η επερχόμενη εθνολογική αλλαγή, αντιθέτως την επιδιώκουν και την ενθαρρύνουν επειδή έχουν πολιτικά και οικονομικά οφέλη (δημιουργώ ένα πρόβλημα και μετά το λύνω με το αζημίωτο). Εντός των ανωτέρω πολιτικών πλαισίων το πρόσφατο νομοσχέδιο της Ν.Δ. σκοπεύει να κατανείμει τους εποίκους ανά την επικράτεια σε ξενοδοχειακά καταλύματα και σπίτια, πληρώνοντας από την τσέπη των αυτοχθόνων τη διαμονή, το ρεύμα, το νερό, τη διατροφή και τις δαπάνες ψυχαγωγίας των επήλυδων, χωρίς να λαμβάνει υπόψη την πολιτισμική και αισθητική υποβάθμιση του παραδοσιακού ελληνικού αστικού τοπίου και χώρου.

Το πολιτικό σύστημα έχει αγνοήσει τη βούληση των αυτοχθόνων, που βιαίως εξαναγκάζονται να συμβιώσουν μαζί με ετερογενείς λαούς που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, έχουν άλλες «μυρωδιές», φέρουν μία ξένη κουλτούρα που ίσως είναι φορέας επικίνδυνων κοινωνικών συμπεριφορών. Θα επισκεφθεί πάλι ένας Ευρωπαίος μία ελληνική πόλη ή νησί όταν το διπλανό ξενοδοχείο από αυτό όπου διαμένει είναι γεμάτο με εποίκους; Θα πήγαινε κάποιος για διακοπές στον Λίβανο, στη Συρία ή στη Βοσνία; Αν όχι, τότε γιατί να έλθει στην Ελλάδα της μαντίλας, της μπούρκας και του Ισλάμ; Ουδείς γνωρίζει λοιπόν ποια είναι η πολιτιστική και αισθητική εικόνα που έχει στο μυαλό του ο κ. Μητσοτάκης για την Ελλάδα του μέλλοντος ή τι θα επιφέρει η ολοκληρωτική αλλαγή της κοινωνικής, πολιτικής και εθνολογικής σύστασης της χώρας μας ή γιατί δεν απελαύνονται οι αλλοδαποί που εγκληματούν μόλις εκτίσουν την ποινή τους. Αυτό όμως που μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα είναι ότι ο εποικισμός και η διαχείρισή του διογκώνουν το μαύρο πολιτικό χρήμα και αυξάνουν τον πλούτο των ελίτ και της εξουσίας εις βάρος των αυτοχθόνων.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Να περπατάει στη Βουκουρεστίου εθεάθη η Τατιάνα Μπλάτνικ, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της λήξης του...

More Articles Like This