Βλακοκτονία!

Must Read

Περισπούδαστες και οργίλες οι ανακοινώσεις της αριστερίλας και ψευτοδεξιών «συνοδοιπόρων» του μηδενισμού, με αφορμή πρόσφατες δολοφονίες γυναικών, όπου η βλακεία κάνει σβούρες γύρω από τη «γυναικοκτονία», πασπαλισμένη με κατάρες για την ένοχη «πατριαρχία».

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το δε μόνιμο μοτίβο είναι πως το Ποινικό Δίκαιό μας θα πρέπει να καθιερώσει τον νεολογισμό αυτόν, «γυναικοκτονία», ο οποίος ως τώρα είναι άγνωστος. Το κάνανε κάτι τριτοκοσμικοί και άνθρακες ο θησαυρός, διότι η επιβολή του όρου ουδόλως απέτρεψε νέες δολοφονίες γυναικών. Η αριστερά, από την παλαιοσταλινική έως την cuck, ξέμπαρκη και ανόητη εκδοχή της πολιτικής ορθότητας, του νεομαρξιστικού δικαιωματισμού, όπου αν σκοτωθεί παρενδυτικός πρεζάκιας σε ώρα ψειρίσματος φταίει η μη ανοχή στα 62 «φύλα», είναι τόσο ηλίθια και νομίζει πως όλοι μας είμαστε λοβοτομημένοι, που προσπαθεί να μας πείσει πως οι λέξεις σκοτώνουν και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε διαβαθμίσεις στην ανθρωποκτονία.

Ας πούμε λοιπόν, απευθυνόμενοι στις φεμιναζί και στους μουνουχισμένους ιεροφάντες του παραλόγου, που ζητούν «αυστηρότερη τιμωρία» των «γυναικοκτονιών», πως απλή ανάγνωση του Ποινικού Κώδικα και των προβλεπόμενων ποινών καθιστά αυτομάτως τις ευφάνταστες κραυγές τους μέρος του τσίρκου που έχουν στήσει οι δικαιωματιστές. Καταρχάς, η Γυναίκα είναι άνθρωπος και όχι κάτι άλλο. Δεύτερον, η ποινή που προβλέπεται για την ανθρωποκτονία είναι αυτή της ισοβίας καθείρξεως. Αν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά, μειωμένος καταλογισμός, άμυνα κ.λπ., ισόβια θα επιβληθούν, είτε σκοτώσεις άνδρα είτε γυναίκα.

Άρα, αστροπελέκια μου αγράμματα, φανατικά και καταγέλαστα, που σας μιμούνται και κάτι «κεντροδεξιοί» σαν τις μαϊμούδες, ποια αυστηρότερη τιμωρία; Εκτός από ισόβια, μήπως να τους μαστιγώνουμε; Να πίνουν λιωμένο σίδερο; Ολη η βαρεμένη αριστερίλα, με διαμπερές τραύμα στον εγκέφαλο από αυτοκινούμενο πυροβόλο των 155 mm, ρίχνει μύδρους κατά της «πατριαρχίας» και χολή κατά αυτής που αποκαλεί ειρωνικά «Αγία ελληνική οικογένεια», διότι προφανώς αυτοί/ές φύτρωσαν στα λάχανα του μηδενισμού.

Η συντριπτική πλειονότητα των καλών ανθρώπων που αγαπούν και προστατεύουν τις γυναίκες τους, τις κόρες και τις αδερφές τους, που έχουν εικόνισμα τη Μάνα που τους ανέθρεψε, ομνύουν στην Παναγία, και αυτό το παράδειγμα δίνουν στα παιδιά τους, με τον σεβασμό στη Γυναίκα, σε κάθε γυναίκα της ζωής τους, συκοφαντούνται από ένα αρρωστημένο φασισταριό που μισεί τη γη που πατά, την κανονικότητα, οτιδήποτε φυσιολογικό, και χυδαιολογεί κατά της Πατρίδας, του Εθνους και του πυρήνα του, που είναι η κανονική, παραδοσιακή οικογένεια. Συχνά δε εξαφανίζονται από τα φώτα της δημοσιότητας βασικά στοιχεία των καταγγελλόμενων εγκλημάτων, όπως, π.χ., όταν οι δράστες τους είναι αλλοδαποί μουσουλμάνοι, αναθρεμμένοι μέσα σε μια υποκουλτούρα υποδεέστερης θέσης της γυναίκας, που καμία σχέση δεν έχει με το αξιακό πλαίσιο της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας.

Γενικώς η αριστερά κάνει το παπί, κοινώς την νήσσαν, όταν έχει απέναντί της τις συμπεριφορές που φέρνει η θρησκεία των μουσαφιραίων, τους οποίους στέλνει ο Ερντογάν. Οι φωταδιστές του αριστερόστροφου φασισμού παθαίνουν αφωνία μπροστά στις πολιτικές κατά των γυναικών που εφαρμόζει η Τουρκία και παθαίνει ντελίριο όταν κάποιο εγχώριο κάθαρμα σκοτώσει γυναίκα. Δεν είναι μόνο το αντισυνταγματικό τού πράγματος, αν βάλεις διαβάθμιση φύλου στην ποινή.

Και, αφού προβλέπονται ισόβια στην ανθρωποκτονία, ούτως ή άλλως, τότε, αφού δεν μπορείς να τιμωρήσεις βαρύτερα τον φόνο γυναίκας, τι μένει; Να τιμωρείς ελαφρύτερα τον φόνο άνδρα! Οπως λοιπόν καθίσταται κωμικοτραγικά φανερό, το πηγάδι της βλακείας των θεωριών της αριστερίλας δεν έχει πάτο αν κάνεις το λάθος να μπεις στη συζήτηση για τις παλαβομάρες τους.

Αυτό που χρειάζεται είναι η υπεράσπιση της συντριπτικής πλειονότητας των κανονικών ανθρώπων από αυτές τις νεοφασίζουσες θεωρίες παραλογισμού, όπου αυτός ο εσμός αγράμματων φανατικών φτιάχνει φανατικές θεωρίες με στόχο την οικογένεια, το Εθνος, την κανονικότητα και το φυσιολογικό.

Κάποιος πρέπει να τους πει να το βουλώσουν, να σταματήσουν να μολύνουν την κοινωνία με τη βλακεία, τον ολοκληρωτικό φανατισμό και την επιθετικότητα λυσσασμένης ύαινας που τους διακρίνει. Οι φανατικές μπουρδολογίες τους δεν πρόκειται να σώσουν ούτε μισή ζωή γυναίκας. Αντιθέτως, ο αξιακός κώδικας του Ελληνικού Τρόπου, της πίστης μας, της παραδοσιακής οικογένειας, είναι το μόνο υγιές περιβάλλον για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Οτιδήποτε άλλο παράγει εκτρώματα. Είναι τέτοιο το μέγεθος και η προκλητικότητα των ανοησιών που μας βομβαρδίζουν ως νέα μόδα, που θα μπορούσε να μπει κανείς στον πειρασμό της βλακοκτονίας, όμως σας διαβεβαιώ πως κι εδώ η βασική προβλεπόμενη ποινή είναι τα ισόβια. Και μη ζητήσετε και τέτοια διαβάθμιση, διότι όχι μόνο θα ήταν αντισυνταγματική αλλά, εάν τιμωρείτο ελαφρύτερα ο φόνος ηλίθιων δικαιωματιστών, δεν θα έμενε ρουθούνι στις ταβλαδόρικες παρέες όσων μάχονται ανεμόμυλους, λέξεις, την οικογένεια. Μετά, με τι θα γελάμε;

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρυξέλλες: Απαγόρευσαν το συνέδριο των συντηρητικών!

Αίσθηση προκάλεσε μια είδηση που έρχεται από τις Βρυξέλλες η οποία αναφέρει πως δεν μπορούν να βρουν ένα χώρο...

More Articles Like This