16/8/2022

Βλακοκτονία!

Δημοσίευση:

Περισπούδαστες και οργίλες οι ανακοινώσεις της αριστερίλας και ψευτοδεξιών «συνοδοιπόρων» του μηδενισμού, με αφορμή πρόσφατες δολοφονίες γυναικών, όπου η βλακεία κάνει σβούρες γύρω από τη «γυναικοκτονία», πασπαλισμένη με κατάρες για την ένοχη «πατριαρχία».

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το δε μόνιμο μοτίβο είναι πως το Ποινικό Δίκαιό μας θα πρέπει να καθιερώσει τον νεολογισμό αυτόν, «γυναικοκτονία», ο οποίος ως τώρα είναι άγνωστος. Το κάνανε κάτι τριτοκοσμικοί και άνθρακες ο θησαυρός, διότι η επιβολή του όρου ουδόλως απέτρεψε νέες δολοφονίες γυναικών. Η αριστερά, από την παλαιοσταλινική έως την cuck, ξέμπαρκη και ανόητη εκδοχή της πολιτικής ορθότητας, του νεομαρξιστικού δικαιωματισμού, όπου αν σκοτωθεί παρενδυτικός πρεζάκιας σε ώρα ψειρίσματος φταίει η μη ανοχή στα 62 «φύλα», είναι τόσο ηλίθια και νομίζει πως όλοι μας είμαστε λοβοτομημένοι, που προσπαθεί να μας πείσει πως οι λέξεις σκοτώνουν και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε διαβαθμίσεις στην ανθρωποκτονία.

Ας πούμε λοιπόν, απευθυνόμενοι στις φεμιναζί και στους μουνουχισμένους ιεροφάντες του παραλόγου, που ζητούν «αυστηρότερη τιμωρία» των «γυναικοκτονιών», πως απλή ανάγνωση του Ποινικού Κώδικα και των προβλεπόμενων ποινών καθιστά αυτομάτως τις ευφάνταστες κραυγές τους μέρος του τσίρκου που έχουν στήσει οι δικαιωματιστές. Καταρχάς, η Γυναίκα είναι άνθρωπος και όχι κάτι άλλο. Δεύτερον, η ποινή που προβλέπεται για την ανθρωποκτονία είναι αυτή της ισοβίας καθείρξεως. Αν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά, μειωμένος καταλογισμός, άμυνα κ.λπ., ισόβια θα επιβληθούν, είτε σκοτώσεις άνδρα είτε γυναίκα.

Άρα, αστροπελέκια μου αγράμματα, φανατικά και καταγέλαστα, που σας μιμούνται και κάτι «κεντροδεξιοί» σαν τις μαϊμούδες, ποια αυστηρότερη τιμωρία; Εκτός από ισόβια, μήπως να τους μαστιγώνουμε; Να πίνουν λιωμένο σίδερο; Ολη η βαρεμένη αριστερίλα, με διαμπερές τραύμα στον εγκέφαλο από αυτοκινούμενο πυροβόλο των 155 mm, ρίχνει μύδρους κατά της «πατριαρχίας» και χολή κατά αυτής που αποκαλεί ειρωνικά «Αγία ελληνική οικογένεια», διότι προφανώς αυτοί/ές φύτρωσαν στα λάχανα του μηδενισμού.

Η συντριπτική πλειονότητα των καλών ανθρώπων που αγαπούν και προστατεύουν τις γυναίκες τους, τις κόρες και τις αδερφές τους, που έχουν εικόνισμα τη Μάνα που τους ανέθρεψε, ομνύουν στην Παναγία, και αυτό το παράδειγμα δίνουν στα παιδιά τους, με τον σεβασμό στη Γυναίκα, σε κάθε γυναίκα της ζωής τους, συκοφαντούνται από ένα αρρωστημένο φασισταριό που μισεί τη γη που πατά, την κανονικότητα, οτιδήποτε φυσιολογικό, και χυδαιολογεί κατά της Πατρίδας, του Εθνους και του πυρήνα του, που είναι η κανονική, παραδοσιακή οικογένεια. Συχνά δε εξαφανίζονται από τα φώτα της δημοσιότητας βασικά στοιχεία των καταγγελλόμενων εγκλημάτων, όπως, π.χ., όταν οι δράστες τους είναι αλλοδαποί μουσουλμάνοι, αναθρεμμένοι μέσα σε μια υποκουλτούρα υποδεέστερης θέσης της γυναίκας, που καμία σχέση δεν έχει με το αξιακό πλαίσιο της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας.

Γενικώς η αριστερά κάνει το παπί, κοινώς την νήσσαν, όταν έχει απέναντί της τις συμπεριφορές που φέρνει η θρησκεία των μουσαφιραίων, τους οποίους στέλνει ο Ερντογάν. Οι φωταδιστές του αριστερόστροφου φασισμού παθαίνουν αφωνία μπροστά στις πολιτικές κατά των γυναικών που εφαρμόζει η Τουρκία και παθαίνει ντελίριο όταν κάποιο εγχώριο κάθαρμα σκοτώσει γυναίκα. Δεν είναι μόνο το αντισυνταγματικό τού πράγματος, αν βάλεις διαβάθμιση φύλου στην ποινή.

Και, αφού προβλέπονται ισόβια στην ανθρωποκτονία, ούτως ή άλλως, τότε, αφού δεν μπορείς να τιμωρήσεις βαρύτερα τον φόνο γυναίκας, τι μένει; Να τιμωρείς ελαφρύτερα τον φόνο άνδρα! Οπως λοιπόν καθίσταται κωμικοτραγικά φανερό, το πηγάδι της βλακείας των θεωριών της αριστερίλας δεν έχει πάτο αν κάνεις το λάθος να μπεις στη συζήτηση για τις παλαβομάρες τους.

Αυτό που χρειάζεται είναι η υπεράσπιση της συντριπτικής πλειονότητας των κανονικών ανθρώπων από αυτές τις νεοφασίζουσες θεωρίες παραλογισμού, όπου αυτός ο εσμός αγράμματων φανατικών φτιάχνει φανατικές θεωρίες με στόχο την οικογένεια, το Εθνος, την κανονικότητα και το φυσιολογικό.

Κάποιος πρέπει να τους πει να το βουλώσουν, να σταματήσουν να μολύνουν την κοινωνία με τη βλακεία, τον ολοκληρωτικό φανατισμό και την επιθετικότητα λυσσασμένης ύαινας που τους διακρίνει. Οι φανατικές μπουρδολογίες τους δεν πρόκειται να σώσουν ούτε μισή ζωή γυναίκας. Αντιθέτως, ο αξιακός κώδικας του Ελληνικού Τρόπου, της πίστης μας, της παραδοσιακής οικογένειας, είναι το μόνο υγιές περιβάλλον για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Οτιδήποτε άλλο παράγει εκτρώματα. Είναι τέτοιο το μέγεθος και η προκλητικότητα των ανοησιών που μας βομβαρδίζουν ως νέα μόδα, που θα μπορούσε να μπει κανείς στον πειρασμό της βλακοκτονίας, όμως σας διαβεβαιώ πως κι εδώ η βασική προβλεπόμενη ποινή είναι τα ισόβια. Και μη ζητήσετε και τέτοια διαβάθμιση, διότι όχι μόνο θα ήταν αντισυνταγματική αλλά, εάν τιμωρείτο ελαφρύτερα ο φόνος ηλίθιων δικαιωματιστών, δεν θα έμενε ρουθούνι στις ταβλαδόρικες παρέες όσων μάχονται ανεμόμυλους, λέξεις, την οικογένεια. Μετά, με τι θα γελάμε;

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Voucher ή επίδομα

Τελευταία έχουμε κατακλυστεί από pass και vouchers για fuel, για Covid, για energy, power,...

Τι συμφώνησαν Πούτιν και Ερντογάν στο Σότσι

Η συνάντηση των ηγετών Ρωσίας - Τουρκίας, λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή τους στην...

Να κρατήσουμε ζεστό τον φόβο των Τούρκων

Το «Αβδούλ Χαμίντ Χαν», το ερευνητικό πλοίο των Μεμέτηδων, φέρει το όνομα ενός διαβόητου...

Ένοικος στο Μαξίμου επιλεκτικής γνώσης!

Όλοι οι πρωθυπουργοί της δεξιάς και της κεντροδεξιάς παράταξης, από το τέλος του Β΄...

Ευθυνόφοβη κυβέρνηση

Τα υπερεθνικά διευθυντήρια, γνωστά τοις πάσι διά τον χρόνιο μισελληνισμό τους, μισούν θανάσιμα τον...

Αλλαγή πλεύσης…

Στις 10 Ιουνίου του τρέχοντος έτους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι πρότεινε στον...

Παρακολουθήματα παρακολουθήσεων

Είναι γεγονός πως σε κάθε εποχή η οποιαδήποτε εξουσία φρόντιζε να παρακολουθεί και να...

Διπλωματικός συναγερμός στην Αθήνα

Αν κρίνω από όσα διαβάζω στα ρεπορτάζ έγκριτων συναδέλφων του διπλωματικού ρεπορτάζ, τότε η...

Μας κορόιδεψε… ευθέως!

Μονάχα ένας επαγγελματίας γλείφτης, κόλακας και ξιπασμένος αυλικός σαν τον Αδωνι Γεωργιάδη, που θρέφεται...

Γιατί ο δημόσιος βίος δηλητηριάστηκε από τις υποκλοπές!

Εξεταστική για την ΕΥΠ από το 2015, με αφορμή τις καταγγελίες Λαφαζάνη για παγίδευση...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με τον… Βούδα ευχήθηκε για τον Δεκαπενταύγουστο ο αμπελοφιλόσοφος Μαγιορκίνης!

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του...

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος για τον Κυριάκο

Οι εξελίξεις κατέστησαν σαφές στο εσωτερικό της Ν.Δ. ότι...

Newsweek: Άρθρο – κόλαφος κατά του Ζελένσκι

Οι προθέσεις αλλά και η προσωπικότητα του Ουκρανού προέδρου...

Υποκλοπές: Τίτλοι τέλους στο κρυφτούλι ευθυνών του Μητσοτάκη

Με την ΕΥΠ «δική του» έπεσε ο ίδιος στο λάκκο που έσκαψε στο Μαξίμου

Αγωνία στο Μαξίμου για την επανεμφάνιση Καραμανλή

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα επανεμφάνιση του πρώην...

Οι «μαύροι αριθμοί» της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Οι νεκροί της πανδημίας, τα καμένα δάση, το δημόσιο χρέος, ο πληθωρισμός, αυτοί που έμειναν εκτός ΑΕΙ, η ακρίβεια αλλά και τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ συνθέτουν το παζλ

Και ο μήνας έχει εννιά: Για φρέσκα θαλασσινά ο Σαμαράς στην Κεφαλονιά

Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πόλεμος των drones!