Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Μπόλιασμα με ξένους

«Μπορούν και πρέπει οι πρόσφυγες να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε για τους πρόσφυγες και πώς μπορεί να τους απορροφήσει χώρα μας. Για το πού πρέπει να πάνε, πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες. Πρέπει να πάνε τα παιδιά των προσφύγων σε ελληνικά σχολεία και αν είναι οι καλύτεροι μαθητές να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Είμαι περήφανος όταν βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο».

Τα προηγούμενα λόγια δεν ανήκουν σε κάποια αριστερή σέκτα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον επικεφαλής του Ρουβίκωνα. Τα εκστόμισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός μας κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή 4/10/2019.

Πραγματικά, με σόκαρε όχι τόσο ο απροκάλυπτος αριστερός ιδεολογικός μετασχηματισμός της Ν.Δ., αλλά η πλήρης έλλειψη αντίδρασης από την ελληνική κοινωνία μας στις ενδοτικές προς το έθνος μας ιδέες. Δεν θέλουμε μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική. Δεν επιθυμούμε να μας «μπολιάσουν» εμάς ή τους απογόνους μας οι Ανατολίτες και οι Αφρικανοί. Για εμάς τους πατριώτες η οικογένειά μας είναι πάνω από όλα, το έθνος μας είναι η πρώτη μας έννοια, η κληρονομιά που κουβαλάμε από τους εξ αίματος προγόνους μας είναι αυτή που μας οδηγεί προς το μέλλον.

Καμιά χαρά δεν θα πάρουμε αν δούμε αλλοδαπούς να εισβάλλουν στην πατρίδα μας την οποία απελευθέρωσαν με αίμα οι προγονοί μας πριν από 200 έτη για εμάς τους απογόνους τους. Καμιά περηφάνια δεν θα αισθανθούμε αν δούμε μαθητή που δεν έχει καταγωγική συνέχεια με τους αυτόχθονες προγόνους μας να σηκώνει τη σταυροστολισμένη σημαία μας σε παρελάσεις.

Κανένα μέλλον δεν βλέπουμε όταν διάφοροι πολιτισμοί που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική κουλτούρα και τις αξίες εισβάλλουν από την Ανατολή και την Αφρική παραγκωνίζοντας τα δικά μας ήθη και έθιμα, προσπαθώντας δόλια και με πλάτες της ορθοπολιτικής ελίτ που κυβερνά όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας εκδιώξουν σταδιακά από τον δικό μας χώρο.

Σαφώς και αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα, κ. Μητσοτάκη, όταν εσείς ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεστε την αξία της ελληνικής μας ταυτότητας και την ανταλλάσσετε εύκολα και αλόγιστα με μια πολυπολιτισμική δυστοπία, όπου οι Έλληνες θα είμαστε ραγιάδες πάλι και θλιβερή μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Δημήτρης Ριζούλης
Δημήτρης Ριζούλης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης
Φαήλος Κρανιδιώτης
Φαήλος Κρανιδιώτης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ