Μπόλιασμα με ξένους

Must Read

«Μπορούν και πρέπει οι πρόσφυγες να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε για τους πρόσφυγες και πώς μπορεί να τους απορροφήσει χώρα μας. Για το πού πρέπει να πάνε, πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες. Πρέπει να πάνε τα παιδιά των προσφύγων σε ελληνικά σχολεία και αν είναι οι καλύτεροι μαθητές να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Είμαι περήφανος όταν βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο».

Τα προηγούμενα λόγια δεν ανήκουν σε κάποια αριστερή σέκτα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον επικεφαλής του Ρουβίκωνα. Τα εκστόμισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός μας κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή 4/10/2019.

Πραγματικά, με σόκαρε όχι τόσο ο απροκάλυπτος αριστερός ιδεολογικός μετασχηματισμός της Ν.Δ., αλλά η πλήρης έλλειψη αντίδρασης από την ελληνική κοινωνία μας στις ενδοτικές προς το έθνος μας ιδέες. Δεν θέλουμε μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική. Δεν επιθυμούμε να μας «μπολιάσουν» εμάς ή τους απογόνους μας οι Ανατολίτες και οι Αφρικανοί. Για εμάς τους πατριώτες η οικογένειά μας είναι πάνω από όλα, το έθνος μας είναι η πρώτη μας έννοια, η κληρονομιά που κουβαλάμε από τους εξ αίματος προγόνους μας είναι αυτή που μας οδηγεί προς το μέλλον.

Καμιά χαρά δεν θα πάρουμε αν δούμε αλλοδαπούς να εισβάλλουν στην πατρίδα μας την οποία απελευθέρωσαν με αίμα οι προγονοί μας πριν από 200 έτη για εμάς τους απογόνους τους. Καμιά περηφάνια δεν θα αισθανθούμε αν δούμε μαθητή που δεν έχει καταγωγική συνέχεια με τους αυτόχθονες προγόνους μας να σηκώνει τη σταυροστολισμένη σημαία μας σε παρελάσεις.

Κανένα μέλλον δεν βλέπουμε όταν διάφοροι πολιτισμοί που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική κουλτούρα και τις αξίες εισβάλλουν από την Ανατολή και την Αφρική παραγκωνίζοντας τα δικά μας ήθη και έθιμα, προσπαθώντας δόλια και με πλάτες της ορθοπολιτικής ελίτ που κυβερνά όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας εκδιώξουν σταδιακά από τον δικό μας χώρο.

Σαφώς και αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα, κ. Μητσοτάκη, όταν εσείς ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεστε την αξία της ελληνικής μας ταυτότητας και την ανταλλάσσετε εύκολα και αλόγιστα με μια πολυπολιτισμική δυστοπία, όπου οι Έλληνες θα είμαστε ραγιάδες πάλι και θλιβερή μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This