Όργιο ψευδούς προπαγάνδας

Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση Ελληνες Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί να βλέπουν σε ελληνικό έδαφος ανθρώπους, και δη παιδιά, να υποφέρουν και να τους αφήνουν αβοήθητους

Must Read

Αυτό που συνέβη στον Έβρο ήταν ένα όργιο προπαγάνδας σε βάρος της χώρας. Η γνωστή ομοχειρία ψυχοπονιάρηδων ΜΚΟτζήδων ανέλαβε έντονα δράση. Εχουν όμως μια παράξενη ασθένεια -δεν βλέπουν ποτέ τι κάνει η Τουρκία και η γλώσσα τους-, ενώ δένεται κόμπος μπροστά στη δουλεμπορική δράση του κράτους-συμμορίας του ισλσμοφασίστα Ερντογάν, πάει ροδάνι για να βρίσουν και να συκοφαντήσουν την Ελλάδα και τα κρατικά της όργανα.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Ακομη όμως και όταν οι Μεμέτηδες πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψευτοδιασώστες ΜΚΟτζήδες, κάτι λιμά του ΝΥΧΤΑ25, τα ΜΜΕ τους και ο στρατός των μηδενιστικών τρολ στα κοινωνικά δίκτυα πάλι την Ελλάδα βρίζουν. Το μίσος τους υπερχειλίζει τόσο πολύ, η βιαιότητα των εκφράσεων -ακόμη και την Παναγία πιάσανε στο ξεδοντιασμένο στόμα τους, ως ψευτοχριστιανικό επιχείρημα- σε κάνει να αναρωτιέσαι αν σε άλλη χώρα υπάρχει τέτοια φύρα ανθρώπων που μισούν την ίδια τους την πατρίδα με τόσο αρρωστημένο πάθος.

Το αφήγημά τους ήταν πως η ανάλγητη Ελλάδα παρακολουθούσε απαθής εδώ και πολλές μέρες μια ομάδα προσφύγων, ανάμεσά τους και παιδιά, που ήταν αποκλεισμένοι, πεινασμένοι και σε άθλια κατάσταση, σε μια νησίδα που ανήκει στην Ελληνική Επικράτεια. Λόγω δε της εγκληματικής αδιαφορίας της κυβέρνησης, με τις προφυλακές του Ελληνικού Στρατού και την Αστυνομία να μένουν απαθείς, πέθανε σε ελληνικό έδαφος ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, το οποίο η μάνα του συντηρούσε από τη σήψη μέσα στο νερό.

Όσο δε συνέβαιναν όλα αυτά, κάποιοι «αλληλέγγυο» είχαν, υποτίθεται, ψιλοκουβέντα με κάποιους στην τουρκική πλευρά (!) και διαβεβαίωναν λάβροι για την κτηνωδία της Ελλάδας, που είχε βαφτεί με το αίμα ενός αθώου παιδιού. Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε πως η νησίδα είναι τουρκικό έδαφος, πως δεν μπόρεσαν να παρατηρήσουν παρουσία σε αυτήν και, ύστερα από επικοινωνία με την τουρκική πλευρά, οι Τούρκοι είπαν πως δεν υπήρχε κανείς εκεί. Τότε, η οργή συριζαίων, αλληλέγγυων και της λοιπής ψυχοπονιάρικης κομπανίας απέκτησε και έντονα πατριωτικά έως… αλυτρωτικά χαρακτηριστικά, αφού κατηγορούσαν την κυβέρνηση και όποιον βρέθηκε απέναντι σε αυτή την προπαγάνδα πως απεμπολούμε εθνικό έδαφος! Αλλοι καλούσαν κιόλας να… επέμβουμε, ακόμη κι αν είναι τουρκικό έδαφος, για να σώσουμε τα αποκλεισμένα προσφυγάκια. Κάποιος κακόπιστος θα έλεγε πως πλέον μιλάμε για προβοκάτσια με στόχο θερμό επεισόδιο με ενεδρεύοντες Τούρκους.

Τελικά, όμως, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που στείλαμε στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πρωί της 15/08, η ομάδα από 38 παράνομους μετανάστες επικοινώνησε με τις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες έσπευσαν, τους περιέθαλψαν και έδωσαν καταθέσεις. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, δεν ήταν ποτέ αποκλεισμένοι σε ελληνική νησίδα, η Τουρκική Στρατοχωροφυλακή τούς είχε από κοντά, έτρωγαν, φόρτιζαν τα κινητά τους, σε τουρκικό και όχι σε ελληνικό έδαφος πέθανε, δυστυχώς, το κοριτσάκι, με ευθύνη των Τούρκων, και τελικά μόλις στις 14/08 τούς έσπρωξαν βίαια οι Τζιανταρμάδες στο ελληνικό έδαφος.

Ολα ψέματα λοιπόν, όλα συνέβησαν στα χέρια του μεγαλύτερου δουλεμπόρου, του τουρκικού κράτους, όμως η εν Ελλάδι αριστερίλα καθύβριζε τη χώρα, την κυβέρνηση, χλεύαζε το θρησκευτικό μας συναίσθημα που, μέρες στις οποίες γιορτάζει η Υπέρμαχος Στρατηγός, δείχναμε τέτοια σκληρότητα. Ακόμη όμως και τώρα, που οι ίδιοι οι Σύροι αποκάλυψαν όλα όσα τράβηξαν στα χέρια των Τούρκων, η εγχώρια ομοχειρία συνεχίζει να βρίζει την Ελλάδα, κάνοντας μόκο για την Τουρκία! Σε τι, άραγε, οφείλεται αυτή η επιλεκτική ευαισθησία; Κι αυτό αξίζει έρευνα.

Θα σας εξηγήσω γιατί το προπαγανδιστικό αφήγημα των συριζαίων και των ΜΚΟτζήδων φαινόταν ψέμα εξαρχής – δεν το πίστεψα ούτε δευτερόλεπτο: Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση Ελληνες Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί να βλέπουν σε ελληνικό έδαφος ανθρώπους, και δη παιδιά, να υποφέρουν και να τους αφήσουν αβοήθητους. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δοθεί τέτοια διαταγή από οποιαδήποτε κυβέρνηση και απολύτως καμιά περίπτωση να εκτελεστεί τέτοια διαταγή. Ελληνας Στρατιώτης ή Αστυνομικός δεν θα δεχόταν να υπακούσει στη βαρβαρότητα, σε διαταγή που θα σημαίνει παράλειψη από λυτρώσεως κινδύνου ζωής.

Δεν συνάδει στον Ελληνικό Τρόπο. Αυτός ο Στρατός δεν σκοτώνει, ούτε εγκαταλείπει γυναικόπαιδα να πεθάνουν μπροστά στα μάτια του. Εχουμε άλλες παραδόσεις και Τιμή, δεν είμαστε Τούρκοι και οι Σημαίες μας δεν έχουν ποτέ ατιμαστεί όπως των γενοκτόνων δουλεμπόρων. Αυτή η Αστυνομία και το Λιμενικό μας σώζουν ζωές και προστατεύουν τους αδυνάμους. Είναι άλλο η φύλαξη των συνόρων μας, που πρέπει να είναι αυστηρή, άτεγκτη, και άλλο να άφηναν να πεθάνει οποιοσδήποτε μέσα στο έδαφός μας. Αυτό δεν συνέβη, ήταν όλα ψέματα, χρέωναν σε εμάς συμπεριφορές των Τούρκων.

Η επίθεση δεν είναι απλά κατά της κυβέρνησης, η οποία, όπως όλες οι κυβερνήσεις, είναι προσωρινή. Ηταν επίθεση κατά της χώρας, με πολλές περίεργες προς διερεύνηση πτυχές, τις οποίες έχουμε ήδη ζητήσει να διερευνήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η ανοχή μας σε αυτή την ομοχειρία των ψευτοανθρωπιστών πρέπει να τελειώσει, οφείλουμε να υπερασπιστούμε το κοινό μας σπίτι, που δέχεται επίθεση από μια ασύμμετρη απειλή, την οποία συνδράμουν και κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του δουλεμπορικού μηχανισμού. Από αφέλεια, από ιδεολογικό φανατισμό ή από κάτι άλλο; Πρέπει να γίνει ενδελεχής ποινικός έλεγχος. Ως εδώ!

*Δικηγόρος, πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροχαίο ατύχημα στη Σταδίου – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με έναν σοβαρά τραυματία. Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα...

More Articles Like This